Raz już komentowałem podobne zdarzenie. Pupilem to może być jamnik, york, sznaucer miniaturka. Nawet jak chapnie to nie narobi dużych problemów bo kieląchy krótkie i pysk słaby. A trzymanie takiego czegoś w chacie to jak spanie na beczce prochu z żarzącym się petem w łapie. I w dupie mam opinie pieskowych onanistów.
p🤬lisz glupoty mam staffika co uwielbia wszystkie dzieci moga go ciagnac za uszy i inne widzimisie a jedyna osoba ktora up🤬lil to byl murzyn w kapturze co wyciagnal do niego lapy bez pytania i za to dostal 3kg k🤬a kosci i mogl spac na kanapie przez tydzien, koty tez by wp🤬lil bo przychodzily mi do ogrodu sie walic na plocie to jak raz go wypuscilem to reszta to historia nie zapominajac ze po akcji dostal kolejne 3kg kosci essa
W sumie i tak brzydka była
może dobrze op🤬lała
teraz raczej już nie da rady
podpis użytkownika
J🤬 k🤬yW sumie i tak brzydka była
NIe , brzydka tylko nieumalowana

Nawet wrogom bym nie życzył czegoś takiego .
a ja tam zycze swoim wrogom zeby ich pogryzly pitbulle. zycze rowniez zeby takie psy pogryzly swoich wlascicieli.
p🤬lisz glupoty mam staffika co uwielbia wszystkie dzieci moga go ciagnac za uszy i inne widzimisie a jedyna osoba ktora up🤬lil to byl murzyn w kapturze co wyciagnal do niego lapy bez pytania i za to dostal 3kg k🤬a kosci i mogl spac na kanapie przez tydzien, koty tez by wp🤬lil bo przychodzily mi do ogrodu sie walic na plocie to jak raz go wypuscilem to reszta to historia nie zapominajac ze po akcji dostal kolejne 3kg kosci essa
Rozumiem że razem macie tyle IQ co u sierścia w pysku zębów?
obudz sie mlody
mam staffika
pobrałeś już bilet na utylizację tego ścierwa?
Rozumiem że razem macie tyle IQ co u sierścia w pysku zębów?
ale są dysproporcje w szczegółowym podziale tej sumy na poszczególne osobniki.

podpis użytkownika
Quae nocent, docentpodpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów

Dobrze, że dodałeś to "essa" na końcu to przynajmniej wszyscy wiemy, którą grupę społeczną reprezentujesz

W sumie i tak brzydka była
Odezwał się Pan P🤬lec
jak jakaś kobieta nie jest w twoim guście to zamknij ryja chamie,
napewno wpadnie nie jednemu w oko