📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:49

Generalnie na jej miejscu wyszedł bym ze szpitala tylko po to żeby położyć głowę na torach
jeje twarz przypomina goscia z Habala Lektora, chodzi o goscia z pocieta geba

piterzaut napisał/a:
Raz już komentowałem podobne zdarzenie. Pupilem to może być jamnik, york, sznaucer miniaturka. Nawet jak chapnie to nie narobi dużych problemów bo kieląchy krótkie i pysk słaby. A trzymanie takiego czegoś w chacie to jak spanie na beczce prochu z żarzącym się petem w łapie. I w dupie mam opinie pieskowych onanistów.
Nie mieszkaj z ludźmi bo każdy to potencjalny morderca. To się nazywa P A R A N O J A. To ludzie popełniają błędy w wychowaniu psa, nie psy.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Przetopić na smalec kundla na małym ogniu. Pychota
Cipeczko to wina wlascicieli jak ma sie takiego psa to sie cwiczy i trenuje z nim intensywnie a oni tego najwyrazniej nie zrobili. Ugotoeac to se mozesz tych wlascicieli a nie psa, on nie ma takiego iq jak dorosly czlowiek i nie wie ze to co zrobił bylo zle, prawdopodobnie sie bal lub bronil kogos i nie zaluje bo psy nie maja takich emocji jak żal oraz nie odczuwaja loczucia winy ani nie wiedza co to znaczy dobre i zle jak ludzie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie