Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kenokin 2022-07-25, 16:57

Zgłoś
Ronoaro 2022-07-25, 17:19 2
Brind'amour napisał/a:

Miłem amstaffa, teraz mam staffika. Nigdy nie warknał na człowieka.

Weź idź może posprzątaj parapet, bo masz tam naj🤬e badziewia pod sam kurek, jakbyś cygański tabor obrobił. A psem się nie podniecaj, bo brzmisz jak zoofil.

podpis użytkownika

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra C🤬ki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
jaras0303-16 2022-07-25, 17:53 1
K🤬a jeśli jakaś rasa miewa takie przypadki to znaczy że jest c🤬jowa i to że fajnie się szpanuje tym gównem to nie powód aby nie delegalizować hodowli. Masz bernardyna 70kg czy owczarka 60kg to chyba spokojnie da radę na włamywacza czy jakieś j🤬e lisy, nie musisz mieć chorej mutacji pseudopsa
Zgłoś
Wiewór 2022-07-25, 21:19
Generalnie na jej miejscu wyszedł bym ze szpitala tylko po to żeby położyć głowę na torach

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
parapsychol 2022-07-25, 21:57 1
jeje twarz przypomina goscia z Habala Lektora, chodzi o goscia z pocieta geba

podpis użytkownika

przewiduje smierc i zniszczenie, lubie te wydarzenia ogladac w tv albo internetach. Nikogo nie ostrzegam aby nie zaburzac moich fantazji, oraz kontiunum czasoprzestrzennego.
Zgłoś
NEGANxLUCILLE 2022-07-25, 22:02
mogę jej oddać skórę z napletka
Zgłoś
kocur 2022-07-25, 22:08
chorym napisał/a:

p🤬lisz glupoty mam staffika co uwielbia wszystkie dzieci moga go ciagnac za uszy i inne widzimisie a jedyna osoba ktora up🤬lil to byl murzyn w kapturze co wyciagnal do niego lapy bez pytania i za to dostal 3kg k🤬a kosci i mogl spac na kanapie przez tydzien, koty tez by wp🤬lil bo przychodzily mi do ogrodu sie walic na plocie to jak raz go wypuscilem to reszta to historia nie zapominajac ze po akcji dostal kolejne 3kg kosci essa

wstawaj, zesrałeś się dziecko.
Zgłoś
Marcmich 2022-07-25, 23:00
Ja p🤬le, nie lubię psów i tylko mnie takie produkcje utwierdzają w moim przekonaniu! To, że przeżyła to jakiś j🤬y cud...
Zgłoś
Cudak 2022-07-26, 10:56
piterzaut napisał/a:

Raz już komentowałem podobne zdarzenie. Pupilem to może być jamnik, york, sznaucer miniaturka. Nawet jak chapnie to nie narobi dużych problemów bo kieląchy krótkie i pysk słaby. A trzymanie takiego czegoś w chacie to jak spanie na beczce prochu z żarzącym się petem w łapie. I w dupie mam opinie pieskowych onanistów.

Nie mieszkaj z ludźmi bo każdy to potencjalny morderca. To się nazywa P A R A N O J A. To ludzie popełniają błędy w wychowaniu psa, nie psy.
Zgłoś
AdamBrown 2022-07-26, 14:09
teraz to już może się tylko psami zajmować.

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś
Brind'amour 2022-07-27, 9:37
Ronoaro napisał/a:

Weź idź może posprzątaj parapet, bo masz tam naj🤬e badziewia pod sam kurek, jakbyś cygański tabor obrobił. A psem się nie podniecaj, bo brzmisz jak zoofil.

o widze ze tez z Sosnowca, chodz sie ustawimy pokaze Ci mojego psa i potem wydasz opinie. Na osiedlu mam kilka owczarków które na wszystko sie rzucaja, takze na ludzi. Ale co to super rasa bo szarik ?

To co dasz rade wyjasnic mi jak mam naj🤬e pod kurek ?
Zgłoś
Szrek_masochista 2024-03-11, 11:55
psotna_c🤬ka napisał/a:

Przetopić na smalec kundla na małym ogniu. Pychota

Cipeczko to wina wlascicieli jak ma sie takiego psa to sie cwiczy i trenuje z nim intensywnie a oni tego najwyrazniej nie zrobili. Ugotoeac to se mozesz tych wlascicieli a nie psa, on nie ma takiego iq jak dorosly czlowiek i nie wie ze to co zrobił bylo zle, prawdopodobnie sie bal lub bronil kogos i nie zaluje bo psy nie maja takich emocji jak żal oraz nie odczuwaja loczucia winy ani nie wiedza co to znaczy dobre i zle jak ludzie

podpis użytkownika

Z deszczu pod rynnę
Z mostu pod pociąg
Zgłoś