Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
JebacPis100procent 2022-07-25, 5:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kutasiarz 2022-07-25, 6:11 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
racing 2022-07-25, 7:51 2
Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...
Zgłoś
PabloSkills 2022-07-25, 8:02
To jej buźkę wymodelował, teraz już każdy się będzie za nią oglądał. Nie to co do tej pory. A swoją drogą dobrze, że mam papugi. Mam nadzieję, że mnie nie ojebią.
Zgłoś
ra0mir 2022-07-25, 8:08
racing napisał/a:

Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...

Też miałem tylko czarnego, w nocy jak Rottwailer wyglądał
Zgłoś
~Angel 2022-07-25, 8:09
Zgłoś
konto usunięte 2022-07-25, 8:53
Szczyt marzeń każdego małego człowieka: posiadać psa, który może być groźny.

Nauczylibyście się sami się nie bać, bo nie ma czego... a nie, stop, przepraszam Zapomniałem, że jak się ma za kołnierzem, to się człowiek boi
Zgłoś
Alonso 2022-07-25, 9:43
Mam nadzieję, że nikt nie wyskoczy z pomysłem kupna jej pieska na urodziny.
Zgłoś
CzarnyAdolf 2022-07-25, 9:52
dominik267 napisał/a:

Nawet wrogom bym nie życzył czegoś takiego .

Bez przesady, na kacapów to bym poszczuł

bardak napisał/a:

To jest USA, czemu jeszcze w łeb sobie nie strzeliła. Współczuć chłopakowi.

To jest USA - kilka operacji plastycznych i będzie jak nowa
Zgłoś
Kherdar 2022-07-25, 10:03 3
Zgłoś
SSS2SSS 2022-07-25, 10:41
Zgłoś
AbsolutnyBrakKarku 2022-07-25, 11:13
Zgłoś
skurwyvij 2022-07-25, 12:27
bardzo dobrze, to nagroda za glupote, kto normalny idzie komus pilnowac pittbula i owczarka biegajacego luzem po domu
Zgłoś
0rion 2022-07-25, 12:41
Zgłoś
Brind'amour 2022-07-25, 15:26
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem