📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego.
Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES"
i już nikt mi na podwórko nie włazi...

To jej buźkę wymodelował, teraz już każdy się będzie za nią oglądał. Nie to co do tej pory. A swoją drogą dobrze, że mam papugi. Mam nadzieję, że mnie nie ojebią.
racing napisał/a:
Dlatego ja posiadam labradora biszkoptowego. Bardziej prorodzinnych psów nie ma. W dodatku jest dość spory i potrafi szczekać, więc funkcję odstraszania obcych osób spełnia doskonale. Dodatkowo na bramie uczepiłem tabliczkę "UWAGA GROŹNY PIES" i już nikt mi na podwórko nie włazi...
Też miałem tylko czarnego, w nocy jak Rottwailer wyglądał

Szczyt marzeń każdego małego człowieka: posiadać psa, który może być groźny.
Nauczylibyście się sami się nie bać, bo nie ma czego... a nie, stop, przepraszam
Zapomniałem, że jak się ma za kołnierzem, to się człowiek boi
Nauczylibyście się sami się nie bać, bo nie ma czego... a nie, stop, przepraszam

Mam nadzieję, że nikt nie wyskoczy z pomysłem kupna jej pieska na urodziny.
dominik267 napisał/a:
Nawet wrogom bym nie życzył czegoś takiego .
Bez przesady, na kacapów to bym poszczuł
bardak napisał/a:
To jest USA, czemu jeszcze w łeb sobie nie strzeliła. Współczuć chłopakowi.
To jest USA - kilka operacji plastycznych i będzie jak nowa
bardzo dobrze, to nagroda za glupote, kto normalny idzie komus pilnowac pittbula i owczarka biegajacego luzem po domu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie