📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:11

Juzwa napisał/a:
Nie ma nic gorszego jak głupi pedał nie potrafiący się przyznać do swojego pedalstwa.
Tutaj w pełni się z tobą zgadzam.Projektujesz swoje odczucia na innych, z uporem maniaka.Pogódź się ze sobą, przestaniesz się tak miotać😀
@janusz_biznesu
Zacytuj CAŁY mój wis. Boisz się? Niepotrzebnie. jesteś pedałem, to nikt ci nic nie zrobi, dopóki nie będziesz się do kogoś dobierał. Twój kwik rozpaczy bardzo mi się podoba. Pedałku.
Zacytuj CAŁY mój wis. Boisz się? Niepotrzebnie. jesteś pedałem, to nikt ci nic nie zrobi, dopóki nie będziesz się do kogoś dobierał. Twój kwik rozpaczy bardzo mi się podoba. Pedałku.
Juzwa napisał/a:
@janusz_biznesu
Ty masz ewidentnie obsesję, wciskasz innym homoseksualizm z uporem maniaka.Spróbuj sobie jakoś pomóc.Idź na terapię, zachowujesz się jak klasyczny kryptogej.Żal mi ciebie😂
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie