Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
janusz_biznesu 2025-04-19, 13:02 11
Haha, płatek śniegu. Dziwne, że się przy porodzie w piździe nie udusił.
P.S.To w temacie tego pieseła. Nie tekst położnej do mojego starego po moim urodzeniu.{ to tak na wypadek jakby który chciał błysnąć🥹}
Zgłoś
turor 2025-04-19, 13:19 39
janusz_biznesu napisał/a:

P.S.To w temacie tego pieseła. Nie tekst położnej do mojego starego po moim urodzeniu.{ to tak na wypadek jakby który chciał błysnąć🥹}

No i nie błysnę, c🤬j Ci w dupę
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-04-19, 13:25 5
turor napisał/a:

c🤬j Ci w dupę

Nie skorzystam, ale doceniam szczerość życzeń😀
Zgłoś
JoSeed 2025-04-19, 13:25 2
turor napisał/a:

No i nie błysnę, c🤬j Ci w dupę

Takie przyjemnosci? To chyba z okazji Świąt...👍
Zgłoś
Promyczek 2025-04-19, 14:27 2

Pozdrów mamę, podziękuj za zniżkę dla stałego klienta
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-04-19, 14:38 3
Promyczek napisał/a:

Pozdrów mamę, podziękuj za zniżkę dla stałego klienta

A ty skąd się urwałeś jełopie?Wyrzygałeś się chyba najbardziej żenującym komentem w historii tego portalu i to rzuconym z dupy do randomowego uczestnika.Gratulacje, przegrywie😂
Zgłoś
Angevil 2025-04-19, 16:04 3

A ty skąd się urwałeś jełopie?Wyrzygałeś się chyba najbardziej żenującym komentem w historii tego portalu i to rzuconym z dupy do randomowego uczestnika.Gratulacje, przegrywie😂

przecież r🤬a ci matkę to kto tu jest przegrywem 🤨

podpis użytkownika

I tak to jest.
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-04-19, 16:19 1
Angevil napisał/a:

Jeśli przyjaciel ,w którego obronie tak dzielnie stajesz, rycerzyku r🤬a martwe stare kobiety to kim jest wg ciebie?🤣
Zgłoś
twojstarytofagot 2025-04-19, 16:20 2

Angevil napisał/a:

mądrych ludzi to i dobrze poczytać przy sobocie
Zgłoś
DeLux 2025-04-19, 16:35 3
ręczny ktoś mu zaciągnął ot co....
Zgłoś
Promyczek 2025-04-19, 16:42

Sam się wystawiasz, ale to chyba rodzinne xd Masz w stu procentach rację. Historię tego portalu znam odkąd na kupę mówiłeś papu i rzeczywiście takiego komentarza nie kojarzę
Btw mam już 7 pieczątek na karcie stałego klienta i z tego co kojarzę, jeszcze 3 i gałka gratis
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-04-19, 16:46
Promyczek napisał/a:

Sam się wystawiasz, ale to chyba rodzinne xd Masz w stu procentach rację. Historię tego portalu znam odkąd na kupę mówiłeś papu i rzeczywiście takiego komentarza nie kojarzę
Btw mam już 7 pieczątek na karcie stałego klienta i z tego co kojarzę, jeszcze 3 i gałka gratis

Wybacz, prostaku. Dalszą konwersacje uznaję za bezcelową.Twój poziom wywołuje u mnie ciary żenady.Nie mój level i tyle.😕
Zgłoś
Perkokoperko 2025-04-19, 17:54 10
Film z psem a Ci o swoich matkach myślą 😂
Zgłoś
KrwawyEric 2025-04-19, 17:58 1
DeLux napisał/a:

ręczny ktoś mu zaciągnął ot co....

Też mi się tak skojarzyło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie