Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
🔥 Polska taksówka - teraz popularne
konto usunięte 2013-10-07, 22:26
Mam psa buldoga francuskiego. Mój brat na nowofundlaczyka. Raz poszliśmy z moim psem w odwiedziny i jak zobaczył nowofundlana to zaczął na niego szczekać, ten się tylko na mojego z góry spojrzał i zaczął na niego lać.
Zgłoś
defcon1 2013-10-07, 22:36
A w "Obławach" Kaczmarskiego z psami na wilki polowali.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 22:40
psy i wilki niby pochodzą z jednej rodziny ,ale nigdy pies nie zaprzyjażni się z wilkiem ani odwrotnie
Zgłoś
nanab 2013-10-07, 22:48
Czemu ten pies ma kij w dupie?
Zgłoś
contowsky 2013-10-07, 23:03
wilk to jest coś, nie jakieś psie pipidówy
Zgłoś
Nomvader 2013-10-07, 23:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-07, 23:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
QKLUX 2013-10-08, 0:05
Pies spotyka kukiełkę i próbuje ją przekupić.
Ja jebię, ale dno...

Mam dawa psy - yorka (2kilo) i kundla rottweilera z kaukazem (80kilo).
Oba tyle samo warte.

Ma ktoś wilka do sprzedania?
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-08, 3:16
@up, też bym wziął, kumpel zawsze się śmiał że by chciał wilka, budzi respekt większy niż 50 dobermanów czy owczarków nIEMIECKICH. Jak się przeprowadzę na wieś kupuję haskiego
Zgłoś
shogun 2013-10-09, 20:51
Te psy się specjalnie tak szkoli żeby stójkę robiły i zwierzyny nie płoszyły.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem