Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
par00wka 2025-05-03, 7:53 2
Mógłbym tak jeszcze z godzinę ogladać, tu jest więcej akcji niż w polskich filmach
Zgłoś
Sdi 2025-05-03, 8:43 1
Ależ te biegające stworzenie ma kondycję..
Zgłoś
Wpfight 2025-05-03, 9:58
Pies ma zakodowane strzeżenie terytorium, funkcjonują z ludźmi w symbiozie od tysięcy lat, to tak jak obrazić się na odkurzacz za to, że odkurza, pies jest od tego aby szczekać, to co zrobił ten pajac to zwykłe znęcanie się nad zwierzętami, cud, że ten pies nie wpadł nigdzie pod koła i, że go nie zamęczył, w ramach nauczki wystarczyło by gdyby go przegonił z 20 sekund, serio, nie jestem w stanie uwierzyć ile zawsze wysypuje się tu nienawistnych komentarzy względem psów, serio imponuje komuś robienie krzywdy niewinnemu stworzeniu? To świadczy jedynie o niepojętej ilości przebytych traum, rozczarowań i o dużych deficytach intelektualnych, niech nikt mi nie piszę, że to sadistic, też oglądam te różne rzeczy, w dziale hard również, ale żadna tragedia ani ludzka czy dotycząca innego istnienia, nie powoduję u mnie ani satysfakcji ani uśmiechu na twarzy, wręcz uwrażliwiło mnie to jako człowieka, nie wiem co jest z wami nie tak, tylko współczuć...

[ Dodano 2025-05-03, 10:00 ]
par00wka napisał/a:

Mógłbym tak jeszcze z godzinę ogladać, tu jest więcej akcji niż w polskich filmach

Tak cie to kręci jak jakiś żółtek na pseudo motorze znęca się nad zwierzęciem tak? Fajne masz zainteresowania, filmik wystarczająco długi to pewnie zdążyłeś zwalić co?

podpis użytkownika

Lepsze jutro było wczoraj
Zgłoś
Gr0mTom 2025-05-03, 16:50
CrystalFairy napisał/a:

Ja bardziej myślałem, że debil zagoni tego psa na śmierć. No i miałem nadzieję, że za którymś zakrętem spotka się Azjata z rozpędzonym samochodem.

Żałosny typ.

podpis użytkownika

Nie
Zgłoś
eremce 2025-05-04, 0:12 1
Prawdziwe Kino akcji. Gdyby go gonił godzine też pewnie bym obejrzal do końca.
Zgłoś
Rangraf 2025-05-06, 1:42
Człowiek sk🤬iel
Zgłoś
Plateau88 2025-05-07, 8:43
pSTANLEY napisał/a:

Nie spodziewałem się że taki mały pies może tak długo sp🤬alać i jeszcze od czasu do czasu coś tam szczekać. W pewnym momencie pomyślałem że jestem robiony w c🤬ja i ten film jest zapętlony

Bsz kitu xD możliwe że pies trenowany, a to nie pierwsza taka akcja skośnego
Zgłoś
juby0000 2025-05-18, 20:27
W sumie to ile trzeba mieć czasu żeby ganiać się z psem po polu
Zgłoś