-Shhh... ssss....
-Co?
-ssss...hhhhh... aaaa...
-Masz napij się... Co mówiłeś?
-Suuuucharrrr!!!
-Co?
-ssss...hhhhh... aaaa...
-Masz napij się... Co mówiłeś?
-Suuuucharrrr!!!
moze jestem mniej spaczony od innych użytkowników, ale uważam, ze to piekne
cinos150 napisał/a:
moze jestem mniej spaczony od innych użytkowników, ale uważam, ze to piekne
weź tak nawet nie mów, bo za chwilę Cię zjedzie banda 15 letnich twardzieli

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
Pamiętam gdy po raz pierwszy trafiłem na ten portal... po przestudiowaniu ostrych materiałów od razu dodałem stronę do Ulubionych!
))
Teraz gdy patrzę na nowości wrzucane przez nowych użytkowników: miłość, współczucie, dobroć i wszędzie dookoła motylki... myślę sobie: Jaki ten świat poj🤬y!
W telewizji trąbią o coraz gorszym zachowaniu młodzieży, tutaj natomiast próbują oni zafundować nam resocjalizację i darmową dawkę miłości i współczucia...

Teraz gdy patrzę na nowości wrzucane przez nowych użytkowników: miłość, współczucie, dobroć i wszędzie dookoła motylki... myślę sobie: Jaki ten świat poj🤬y!
W telewizji trąbią o coraz gorszym zachowaniu młodzieży, tutaj natomiast próbują oni zafundować nam resocjalizację i darmową dawkę miłości i współczucia...
komu by się to chciało czytać do chjuja pana?
jak zdechł to przestałem czytać, uznałem to za szczęśliwe zakończenie.
jak zdechł to przestałem czytać, uznałem to za szczęśliwe zakończenie.
Takie wstawski tez sa potrzebne. Ucza nas wrazliwosci! Ostatnio na pasach moj sasiad przechodzil na czerwonym, wpadl prosto pod pedzace auto. Polecial wysoko i wyladowal 30 metrow dalej (oczywiscie bez butow). A ja zaczalem sie smiac, wyciagnalem telefon i zaczalem robic uradowany zdjecia. Gdyby bylo wiecej takich materialow jak o tym piesku byc moze zamiast robic telefonem zdjecia uzylbym go do zadzwonienia na pogotowie...
podpis użytkownika
Twoja stara szyje dresy i pierze je w Wisle
K🤬a chciałbym smutną historię puściłbym sobie króla lwa :| albo wszedł na joe monster jak autor tematu.. >.>

Trochę złe forum wybrałeś na takie smęty - "Sadistic". Może jak by tego psa właściciel zgw🤬cił i zaj🤬 to bym dal piwo.
wszystko spoko... tylko czemu ten pies po prostu zdechl? nie mogl zostac zaj🤬y przez jakiegos zoofila gwalciciela? czy cos...
@Twój Stary
powiem CI ze tez mam takie jazdy ;D wszytsko przez kochanego Sadistica
@Twój Stary
powiem CI ze tez mam takie jazdy ;D wszytsko przez kochanego Sadistica