📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:34

Trzeba być niezłej klasy z🤬bem by bronić tej łysej patologii z wygolonym rowem...

Zastanawia mnie czy ludzie broniacy wlascicieli psa naprawde sa tak bezmyslni czy tylko troluja, warto poszukac nagran pokazujacych nagrzanie samochodu na sloncu. Kilka rzeczy ktore dadza wam do myslenia, otwarte szyby pomagaja ale wtedy jak samochod jedzie jak stoi na sloncu i jest parno to nic nie pomoze, ciekawostka jest ze pies sie nie poci a ten owczarek ma dluga siersc wiec tak jakbys siedzial w kurtce w samochodzie, jest ich troje to kurcze jedna osoba mogla zostac przy samochodzie albo przynajmniej przywiazac go przy drzewie, pies ma wysuniety jezyk wiec na pewno jest mu goraco bo w ten sposob stara sie ochłodzic, po pół godziny w takim samochodzie pies sie nie udusi ale moze sie zagotowac i dostac udaru i umrzec. Jasne mogl wybic szybe ale to duzy pies bez kaganca i moglby kogos zaatakowac. Ludzie nie maja wystarczajacej wiedzy a mysla ze pozjadali wszystkie rozumy, jakby zastali trupa w samochodzie to dopiero byloby zdziwienie...

No to tak, koleś co zamyka psa w aucie jest delikatnie mówiąc lekkomyślny. Mogli psa wyprowadzić i jedna osoba mogła z nim zostać na zewnątrz. Pokazywanie oka demona do kamerki przy dziecku jest patologią, ale najbardziej przesrane będzie miał ten typ co to udostępnił do sieci. Nawet jeszcze nie wie jak sobie nasrał w życiu. Wszystko dzięki RODO
.

Córka z dumą spojrzała na ojca wypinającego odbyt w kierunku obcego faceta z kamerą
Ludziom broniącym patusa, który zamknął psa w aucie proponuję empiryczne doświadczenie naukowe. Proszę lekko uchylić tylne szyby. Zaparkować w pełnym słońcu, zgasić silnik, wyłączyć nawiew, klimatyzację i rozkoszować się siedzeniem w środku.
Ja wytrzymuję 3 minuty a nie mam futra...

Ludziom broniącym patusa, który zamknął psa w aucie proponuję empiryczne doświadczenie naukowe. Proszę lekko uchylić tylne szyby. Zaparkować w pełnym słońcu, zgasić silnik, wyłączyć nawiew, klimatyzację i rozkoszować się siedzeniem w środku.
Ja wytrzymuję 3 minuty a nie mam futra...
Czytając komentarze to widzę że niejednego z was mamusia z tatusiem zostawli z uchyloną szybką na parkingu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie