Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
lm65 2018-07-31, 21:42
Ciekawe czy łysy ma kartę inwalidy !!!!??? jeśli ma to pewnie na głowę bo zachowanie dyskwalifikuje go ze społeczeństwa.
Ogólnie po mordzie widać, że to stary alkoholik i pewnie recydywa.
Szkoda tylko tego psa i córki.
Zgłoś
PanAndrzej666 2018-07-31, 22:40 1
i to ma dzieci
Zgłoś
siwybis 2018-07-31, 22:44 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
htp 2018-07-31, 23:18 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
eb 2018-07-31, 23:22
Zgłoś
Dupaapud 2018-07-31, 23:46 2
Zgłoś
ciastek0302 2018-08-01, 0:31
Zgłoś
Dziad_Inżynier 2018-08-01, 2:08
DoubleBorger napisał/a:

Dla tego pana co myśli, że passat z materiału ma sprawną klimatyzację to radzę spojrzeć na końcówkę drugiego filmu. Mając system chłodzenia jedziesz z zamknietymi szybami, czy chłodzisz miasto?
(...)

To chyba normalne, że po wejściu do auta z klimą (zwłaszcza automatyczną) opuszczasz na kilkadziesiąt sekund szyby, aby szybciej przewietrzyć wnętrze. Żadna klima po starcie silnika nie chłodzi od kopa, tylko potrzebuje właśnie tych kilkudziesięciu sekund.

Co do samego passerati to ma szybę przednią metalizowaną (jak wiele modeli) i plastiki się tak kurewsko nie nagrzewają. Tak, siedziałem w takim w mega upale pół godziny i było cieplej, niż na zewnątrz, ale nie była to też sauna jaką znam z innych aut.
Zgłoś
DoubleBorger 2018-08-01, 6:46
Zgłoś
Kot_Schrodingera 2018-08-01, 9:28
Zgłoś
konto usunięte 2018-08-01, 13:13 1
Ewidentnie były więzień. Ma wyćwiczony odruch rozchylania samcom alfa, że hej. No i jeszcze to miejsce dla niepełnosprawnych w combo... Szacun normalnie

Goleniów rozreklamował na cały świat
Zgłoś
konto usunięte 2018-08-01, 18:20
na bank lizała mu rowa bo dobrze miała wygolony rów
Zgłoś
ValvePlsFix 2018-08-01, 23:40
to tacy "polacy" wyjeżdżają za granicę
Zgłoś
konto usunięte 2018-08-03, 0:04
Abraxus napisał/a:

Córka z dumą spojrzała na ojca wypinającego odbyt w kierunku obcego faceta z kamerą
Ludziom broniącym patusa, który zamknął psa w aucie proponuję empiryczne doświadczenie naukowe. Proszę lekko uchylić tylne szyby. Zaparkować w pełnym słońcu, zgasić silnik, wyłączyć nawiew, klimatyzację i rozkoszować się siedzeniem w środku.
Ja wytrzymuję 3 minuty a nie mam futra...

czyli golisz sobie też jaja, że też nikt nie nazwał ciebie jeszcze pedofilem
Zgłoś
konto usunięte 2018-08-03, 23:03
Zawsze zastanawiałem się jakim debilem trzeba być żeby zostawić tak psa. Teraz już wiem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem