📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu

Ciekawe czy łysy ma kartę inwalidy !!!!??? jeśli ma to pewnie na głowę bo zachowanie dyskwalifikuje go ze społeczeństwa.
Ogólnie po mordzie widać, że to stary alkoholik i pewnie recydywa.
Szkoda tylko tego psa i córki.
Ogólnie po mordzie widać, że to stary alkoholik i pewnie recydywa.
Szkoda tylko tego psa i córki.
DoubleBorger napisał/a:
Dla tego pana co myśli, że passat z materiału ma sprawną klimatyzację to radzę spojrzeć na końcówkę drugiego filmu. Mając system chłodzenia jedziesz z zamknietymi szybami, czy chłodzisz miasto?
(...)
To chyba normalne, że po wejściu do auta z klimą (zwłaszcza automatyczną) opuszczasz na kilkadziesiąt sekund szyby, aby szybciej przewietrzyć wnętrze. Żadna klima po starcie silnika nie chłodzi od kopa, tylko potrzebuje właśnie tych kilkudziesięciu sekund.
Co do samego passerati to ma szybę przednią metalizowaną (jak wiele modeli) i plastiki się tak kurewsko nie nagrzewają. Tak, siedziałem w takim w mega upale pół godziny i było cieplej, niż na zewnątrz, ale nie była to też sauna jaką znam z innych aut.

Ewidentnie były więzień. Ma wyćwiczony odruch rozchylania samcom alfa, że hej. No i jeszcze to miejsce dla niepełnosprawnych w combo... Szacun normalnie
Goleniów rozreklamował na cały świat

Goleniów rozreklamował na cały świat

Abraxus napisał/a:
Córka z dumą spojrzała na ojca wypinającego odbyt w kierunku obcego faceta z kamerą
![]()
Ludziom broniącym patusa, który zamknął psa w aucie proponuję empiryczne doświadczenie naukowe. Proszę lekko uchylić tylne szyby. Zaparkować w pełnym słońcu, zgasić silnik, wyłączyć nawiew, klimatyzację i rozkoszować się siedzeniem w środku.
Ja wytrzymuję 3 minuty a nie mam futra...
czyli golisz sobie też jaja, że też nikt nie nazwał ciebie jeszcze pedofilem

Zawsze zastanawiałem się jakim debilem trzeba być żeby zostawić tak psa. Teraz już wiem

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie