Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Szybciej kretynko lać mi się chcę

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 13:28 8
Potraktował sukę jak szmatę.
Zgłoś
~Velture 2018-10-11, 13:34 5
Potraktował szmatę jak sukę.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 17:00 2
Kiedys maiłem takiego porywczego pchlarza, wyprowadziłem go na trase E16, teraz E1, obiegał moze 5 minut za tirami i problem się rozwiązał. Nie dość że po problemie, to jeszcze kupa zabawy.
Zgłoś
Essent 2018-10-11, 17:47
Szmatę jak potraktował sukę.
Zgłoś
Pantilion 2018-10-11, 18:00 18
poligon6 napisał/a:

Kiedys maiłem takiego porywczego pchlarza, wyprowadziłem go na trase E16, teraz E1, obiegał moze 5 minut za tirami i problem się rozwiązał. Nie dość że po problemie, to jeszcze kupa zabawy.

Jednak twoje sp🤬olenie umysłowe nie zna granic P🤬lić takie gówno możesz do twoich gimbo fanów i oni zapewne ci uwierzą i cię uwielbiają. Szkoda, że tu nie robią jakichś przesiewów na idiotyzm, ale co zrobić... a ja ci powiem jedno...

podpis użytkownika

"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 18:03
Pantilion napisał/a:

Jednak twoje sp🤬olenie umysłowe nie zna granic P🤬lić takie gówno możesz do twoich gimbo fanów i oni zapewne ci uwierzą i cię uwielbiają. Szkoda, że tu nie robią jakichś przesiewów na idiotyzm, ale co zrobić... a ja ci powiem jedno...

Nie ciskaj sie pryszczu, zabawne są twoje pierdy odnośnie pchalrzy i tym jak sie tym podniecasz. A morze szukasz tu przepisów na babkę piaskową i się k🤬a pomyliłeś, a mozę nie wiesz jaki to portal? Wiesz co to czarny humor?
Zgłoś
saves 2018-10-11, 18:03
Pies miał dłuższą smycz niż ona łańcuch.
Zgłoś
Pantilion 2018-10-11, 18:16 5
poligon6 napisał/a:

Nie ciskaj sie pryszczu, zabawne są twoje pierdy odnośnie pchalrzy i tym jak sie tym podniecasz. A morze szukasz tu przepisów na babkę piaskową i się k🤬a pomyliłeś, a mozę nie wiesz jaki to portal? Wiesz co to czarny humor?

"Milczenie jest złotem" i to w twoim beznadziejnym przypadku będzie najlepsze czarna to jest jedynie przyszłość przed tobą "kolego"

podpis użytkownika

Zgłoś
mlekozklasa 2018-10-11, 19:14
A c🤬j... leć na główną
Zgłoś
_Gentleman_ 2018-10-11, 20:07 5
poligon6 napisał/a:

MORZE
Zgaduje ze za drugim razem autokorekta cie poprawiła więc ci za sugeruje abyś może najpierw sięgnął po słownik, a dopiero potem wypisywał głupoty na sadisticu.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 20:15 2
_Gentleman_ napisał/a:

Zgaduje ze za drugim razem autokorekta cie poprawiła więc ci za sugeruje abyś może najpierw sięgnął po słownik, a dopiero potem wypisywał głupoty na sadisticu.

Gramar nazi juz jadą mi wp🤬lić. W ramch pokóty odmuwie trzy zdrowaśki.

ZgadujĘ Że za drugim razem autokorekta ciĘ poprawiła (,)więc ci za sugerujĘ abyś może najpierw sięgnął po słownik, a dopiero potem wypisywał głupoty na sadisticu.

Tak powinien wyglądać poprawny tekst, duzymi literami podkreślone błędy, plus przecinek. Rozumiem że tobie autokorekta zjadła dyftongi. Dyftongi to takie ogonki przy literkach. No ale po c🤬j ja się czepiam, no chyba że chodzi o pchlarze.
Zgłoś
Konto usunięte 2018-10-11, 20:29
@Up Odmówię..
gramar nazi wchodzą już do ciebie na piętro
Zgłoś
jasypan 2018-10-11, 21:19
Zasugeruję jak już chcesz kogoś poprawiać.

podpis użytkownika

Szkoda gadać.
Zgłoś
Wiewór 2018-10-12, 12:19
Fajna laska. Mam nadzieję, że jej cipce nic się nie stało. To by była wielka strata.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś