Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wielbienie do zwierząt oraz nienawisc do ludzi (męzczyzn, feministek, katoli) promuje srodowisko gazety wyborczej i innych zydo-kom
Ja myślę, że obecność w przestrzeni stwierdzeń typu "wychowuję 2 psy" to nie efekt działania systemu czy jakiegoś większego spisku ale efekt tego, że ludzie są leniwi i nie podejmują się wychowania dziecka bo to zmieni ich wygodne życie. Traktowanie psa, kota czy innej cholery jako członka rodziny pozwala na załatanie potrzeby matkowania / ojcowania w prosty i wygodny sposób.
Ja myślę, że obecność w przestrzeni stwierdzeń typu "wychowuję 2 psy" to nie efekt działania systemu czy jakiegoś większego spisku ale efekt tego, że ludzie są leniwi i nie podejmują się wychowania dziecka bo to zmieni ich wygodne życie. Traktowanie psa, kota czy innej cholery jako członka rodziny pozwala na załatanie potrzeby matkowania / ojcowania w prosty i wygodny sposób.
Psa/kota/świnkę morska/ papugę - można oddać, sprzedać, zostawić w lesie, oddać do schroniska. Z dzieckiem nie ma tak łatwo. Pełna racja, ludzie są zbyt wygodni i leniwi a pieski są takie milutkie i fajniutkie na fejsbuczka dopóki są młode a potem jak wyżej. Oczywiście jest grono ludzi z mózgiem zamiast dupy i wiedzą czym jest odpowiedzialność za czyjeś istnienie.
I czy nie lepiej tak ?
Dziecko wymaga zdecydowanie więcej opieki
Po co się tak ograniczać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie