Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Pies zamarzł w budzie, właściciel ma proces.
konto usunięte • 2019-02-18, 15:05
Dobiega końca proces właściciela psa, który w lutym ubiegłego roku pozwolił zamarznąć swojemu psu na kilkunastostopniowym mrozie. Czworonóg został znaleziony w budzie, skąd wystawała mu głowa. Właściciel czekał kilka dni na wyciągnięcie ciała psa, bo - jak tłumaczył - czekał, aż zrobi się cieplej.

W listopadzie ubiegłego roku właściciel psa miał stawić się w Sądzie Rejonowym w Jaśle, ale nie pojawił się w wyznaczonym terminie. Zapadła decyzja o odroczeniu rozprawy na 14 lutego i przymusowym doprowadzeniu podejrzanego na salę sądową.

rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/7,34962,24461168,pies-na-lancuchu-zamarzl-...

Ja się pytam co bedzie następne?

- W przypadku upoału trzeba bedzie zapewnić klimatyzacje.
- W trakcie burzy powinien byc piorunochron.

Buda była zbita porzadnie, dwie wartswy, drewno i płyta pilsniowa/sklejka, do tego wyłozona słomą.

Niedługo jak jakies bydle padnie to prokurator bedzie na miejsce przyjeżdzał.

[ Komentarz dodany przez: Angel: 2019-02-19, 10:49 ]
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shephards 2019-02-20, 0:41 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 1:10
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
mygyry 2019-02-20, 1:20
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 1:49
Shephards napisał/a:

Nawet na studiach weterynaryjnych uczą, że psy tak samo jak świnie są wszystkożerne o ile nie wpada się w jakąś skrajność

Wspaniale, jednak jeśli już czepiamy się słówek to uściślijmy różnicę pomiędzy wszystkożercą (którym pies nie jest), a mięsożercą względnym.

mygyry napisał/a:

Z tego co wrzuciłaś, wynika dokładnie to co w kilku postach już zawarł Shepards

Nie, z tego co wrzuciłam wynika co innego. Ściślej to wynika, że pies może się tak odżywiać W OKRESACH GŁODU, w ostateczności, i to nie "bez żadnych wpływów na jego zdrowie" (bo inaczej byłaby to jego podstawowa dieta a nie alternatywna)

Shephards napisał/a:

możesz dogooglować demencję i poczytać co to jest i zdziwić się, że nawet próbując mnie "zbesztać" to nie ma tu nic wspólnego z demencją.

Hm, wszystko wykonałam według poleceń i wyniki na google mówią jednoznacznie...? "demencja może się pojawić nawet w młodszym wieku. Pierwsze objawy choroby to zwykle osłabiona pamięć."

Od kilku postów linczujesz się sam. chyba wystarczy.
Zgłoś
URAGE 2019-02-20, 2:42 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 3:37
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 5:30
Zgłoś
Shephards 2019-02-20, 8:04 1
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 8:14
Stary a głupi weź się już pajacu zakop do ziemi, skoro nie umiesz połączyć podstawowych faktów i nie ogarniasz dlaczego wysłałam ci te artykuły, bo z tym poziomem nawet podstawowej matury z polskiego byś nie zdał. Poczytaj co twoje naukowe artykuły piszą nt ziemniaków dla psa, ale niee, przecież zapomniałam że własne widzimisię>>>nauka z tego też powodu ta rozmowa nie ma sensu ponieważ jakikolwiek podam tu link, dowiem się że to naukowy bełkot na poziomie gender tylko czekać normalnie aż takie mirki jak ty wymrą, ze swoimi prl owskimi metodami. Miłego dzionka.
Zgłoś
konto usunięte 2019-02-20, 8:28 1
Zgłoś
Shanttyy 2019-02-20, 10:33 1
@Shephards rzeczywiście w wieku 38 lat, o ile to prawda, obrażanie innych, co drugie słowo przekleństwo, używanie terminu DZBAN i pisanie z poziomu telefonu w pełni wyraża twój bardziej rozwinięty poziom inteligencji... BRAWO. Uważam, że osoba w takim wieku powinna reprezentować chociaż jakiś minimalny poziom kultury... A jak masz problem opanować emocje, to się nie udzielaj
Zgłoś
Markiewicz 2019-02-20, 12:05
Zrobił ten przelew?
Zgłoś
~Angel 2019-02-20, 12:47 2
Markiewicz napisał/a:

Zrobił ten przelew?

Jeżeli okaże się honorowy a nie p🤬dą i dokona wpłaty to osobiście umieszczę temat na głównej z taką informacją.

podpis użytkownika

Zgłoś
Justynka99 2019-02-20, 17:02 1
Zgłoś
AdamBrown 2019-02-20, 18:01 1
Pamiętam aferę zaraz po restruktóryzacji NFZ gość przyszedł do szpitala po ratunek, i wykorkował przed budynkiem, bo mu nikt nie pomógł, ale nie pamiętam żeby kogokolwiek posadzili. Bezdomni, też umierają zamarzają, itd. i też państwo ma na to wywalone. bezdomny? jego problem.....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem