Niestety nie widać, po jakich częściach ciała piesek został przejechany. Wiadomo za to, że przeżył i jest poddawany leczeniu. Huamantla, Meksyk
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:22
PsikutaBezS napisał/a:
A po kosztownym leczeniu trafi do psychologa...
Na NFZ
Psy się szybko uczą następnym razem nie będzie się kładł pod samochód
Chyba że to lubi
Chyba że to lubi
Też kiedyś przejechałem psa.
Jadąc sobie po pracy do domu mijałem gościa z psem na smyczy na chodniku. Pies nie stąd ni z owąd wskoczył na ulicę prosto pod koła, nawet nie miałem szans wyhamować. nie wiem, czy coś zobaczył po drugiej stronie czy coś go przestraszyło, no w każdym razie nie było już co zbierać. Jak się zatrzymałem to jego truchło miało jedynie drgawki. Także pies na filmiku miał więcej szczęścia niż rozumu.
Jadąc sobie po pracy do domu mijałem gościa z psem na smyczy na chodniku. Pies nie stąd ni z owąd wskoczył na ulicę prosto pod koła, nawet nie miałem szans wyhamować. nie wiem, czy coś zobaczył po drugiej stronie czy coś go przestraszyło, no w każdym razie nie było już co zbierać. Jak się zatrzymałem to jego truchło miało jedynie drgawki. Także pies na filmiku miał więcej szczęścia niż rozumu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie