Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Piesek inwalida
B................r • 2024-10-17, 11:49
Niestety nie widać, po jakich częściach ciała piesek został przejechany. Wiadomo za to, że przeżył i jest poddawany leczeniu. Huamantla, Meksyk

Zmieniono 2 razy Zgłoś
PsikutaBezS 2024-10-17, 12:59 8
A po kosztownym leczeniu trafi do psychologa...
Zgłoś
Duczki1234 2024-10-17, 13:14 35
Za każdym razem gdy oglądam podobne filmiki przypomina mi się historia z przed kilku lat kiedy przejechałem WV t4 kundla .
Stałem na światłach po zmianie na zielony ruszyłem , zaraz po tym auto podskoczyło i usłyszałem skowyt jak na filmiku wysiadłem z auta i juz słysze leci ... Bambistka zaj🤬a że co ja robie psa przejechałem wyzywa mnie od debili ,że dzwoni po Policję . Psa nie widziałem bo nie miałem jak zobczyć idealnie wpasował się pod zdrzeżak . Po chwili patrzę a kobita podchodzi i wyciaga ręke do tego psa ... Pies rozszarpał jej pół dłoni zanim zdążyłem dobiec chwilę pozniej zdechł .
Taka przestroga jak by ktoś chciał pomóc w takiej sytuacji
Zgłoś
B................r 2024-10-17, 13:42 2
Duczki1234 napisał/a:

Za każdym razem gdy oglądam podobne filmiki przypomina mi się historia z przed kilku lat kiedy przejechałem WV t4 kundla .
Stałem na światłach po zmianie na zielony ruszyłem , zaraz po tym auto podskoczyło i usłyszałem skowyt jak na filmiku wysiadłem z auta i juz słysze leci ... Bambistka zaj🤬a że co ja robie psa przejechałem wyzywa mnie od debili ,że dzwoni po Policję . Psa nie widziałem bo nie miałem jak zobczyć idealnie wpasował się pod zdrzeżak . Po chwili patrzę a kobita podchodzi i wyciaga ręke do tego psa ... Pies rozszarpał jej pół dłoni zanim zdążyłem dobiec chwilę pozniej zdechł .

Darowanemu kundlowi ręki przy śmierci się nie podaje.
Zgłoś
SprytnySkurwiel 2024-10-17, 13:58
PsikutaBezS napisał/a:

A po kosztownym leczeniu trafi do psychologa...

Na NFZ
Zgłoś
Janko 2024-10-17, 14:17 3
Psy się szybko uczą następnym razem nie będzie się kładł pod samochód
Chyba że to lubi
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-10-17, 15:54 1
N drodze się nie leży.
Zgłoś
majeńka 2024-10-17, 19:04 5
SprytnySk🤬iel napisał/a:

Na NFZ

Psy tak długo nie żyją.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Clairvoyant 2024-10-17, 20:22 1
Pies go j🤬
Zgłoś
WeldAttack 2024-10-17, 21:56
Niby jakieś kundle j🤬e a ten drugi nie rozjechany najpierw podbiegł do poszkodowanego obadał go i potem zbadał dokładne miejsce tragedii jego ziomka z bliska tak jak umiał,człowieka żadnego tu nie widzę,kurtyna.
Zgłoś
Mors_Nigra 2024-10-18, 2:41 4
Duczki1234 napisał/a:

Bardzo k🤬a dobrze!!! Dziena za tą historię, multum satysfakcji! Jak ja nienawidzę wszystkich tych p🤬lonych nieodpowiedzialnych sk🤬ysynów, którzy nie pilnują swoich gówniaków, czy pchlarzy a potem pretensje do całego świata bo coś się stało. Mam nadzieję, że rączunia już nie wróciła do dawnej formy, pies ją j🤬!

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
psotna_cipka 2024-10-18, 19:57 2
Teraz to kundla już tylko na smalec.
Zgłoś
htfl 2024-10-18, 20:57 3
Też kiedyś przejechałem psa.
Jadąc sobie po pracy do domu mijałem gościa z psem na smyczy na chodniku. Pies nie stąd ni z owąd wskoczył na ulicę prosto pod koła, nawet nie miałem szans wyhamować. nie wiem, czy coś zobaczył po drugiej stronie czy coś go przestraszyło, no w każdym razie nie było już co zbierać. Jak się zatrzymałem to jego truchło miało jedynie drgawki. Także pies na filmiku miał więcej szczęścia niż rozumu.

podpis użytkownika

Ani IXI, ani OMO,
Nie wypierze tak jak ZOMO
Zgłoś