📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:05
Brawo dla psa. Spełnił swoje zadanie i wyeliminował na jakiś czas (szkoda że nie na stałe) jakiegos pedalarza, stwarzajacego zagrożenie na drodze. Kiedyś własciciele wypuszczali swoje burki i goniły takie dziadostwo z posesji i okolic.
Kurna nie czaję opisu.... Pies powinien idealnie zmieścić się pod samochód i go zdrowo poharatać, a jak trafi na koło to bon voyage. Autor cieszy się, że nie jechał samochodem, bo się wyyyebał, pewnie coś sobie poharatał(ręce, nogi, ubrania, rower) a z taką prędkością niech się cieszy, że żyje.
Mnie bardzo wkurzają tacy ludzie po Polskich wsiach co puszczają tak wolno kundle przy otwartych bramach.
Mnie bardzo wkurzają tacy ludzie po Polskich wsiach co puszczają tak wolno kundle przy otwartych bramach.
Wlasnie szkoda, ze nim nie jechal. 1 kierowca nic nie poczulby a 2 wlasciciel szczura moze nauczylby sie trzymania tego gowna w zamknieciu
W takiej sytuacji należy nieco przyspieszyć i zakładając, że jedziemy na cięższym rowerze zjazdowym z dobrym zawieszeniem, musimy lekko odciążyć przednie koło, jak przy najeździe na przeszkodę. Zawieszenie, prędkość i masa zrobią za nas resztę, dzięki temu radośnie pojedziemy dalej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie