Kara za pozbawienie go jak.
podpis użytkownika
HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE

Jak to powiedziel Peja na koncercie: Wiecie co z takim zrobić.
Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna
Jak można psa wpuszczać do samochodu, albo co gorsza trzymać w domu?
Za grzbiet i na zewnątrz wyjebka. Zdążył by pewnie ze 3 razy to zrobić, ale wolał wyjąć telefon i nagrywać. Miło będzie teraz usuwać zapach psich szczyn z auta.
mygyry napisał/a:
Przecież wszystkie te zjeby trzymające inwentarz w domu lubią zapach i obecność szczyn i gówna
Poligon, dobrze się czujesz?
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
poligon6 napisał/a:
Nie napiszesz nic o trzymaniu pchlarzy w samochodach? Jestem zawiedziony

poligon6 napisał/a:
Myślałem, że dodasz jakąś anegdotkę o tym jak to kiedyś wpychało się psom rurki w dupę i dmuchało aż wybuchały czy coś, a tu tylko tyle? Łagodniejesz na starość.
podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.

Karmazon napisał/a:
Myślałem, że dodasz jakąś anegdotkę o tym jak to kiedyś wpychało się psom rurki w dupę i dmuchało aż wybuchały czy coś, a tu tylko tyle? Łagodniejesz na starość.
Niestety admin się zesrał i kasuje jak opętany.
Ciekawostka - pies jest prawdopodobnie po zabiegu. Przed tym incydentem był przechowywany w klatkach, w których trzymane są zwierzęta. Ze względu na to, że weterynarz nie leczy jednego zwierzęcia, klatki są małe i powodują stres u zwierząt. Dodatkowo psa po obudzenia coś mogło boleć (kołnierz zakłada się jak zwierze ma jakąś ranę szytą) co dodatkowo psa stresuje. I gdy taki zestresowany pies widzi swojego wlasciciela, swoje auto to automatycznie mniej sie stresuje i moze w końcu walnąć klocka lub się odlać bez spięcia. Mam kocura i po operacji zaczął przy mnie lać do transportera. Normalna sprawa, ale kloc na siedzeniu to przesada

mygyry napisał/a:
Jak jest się leniwym sk🤬ysynem który nie potrafi zadbać o czystość swojego psa, to będzie j🤬 szczynami i gównem. Wystarczy trochę zaangażowania i pies w domu nie będzie śmierdział jak użytkownik "mygyry"
Xson33333 napisał/a:
Jak jest się leniwym sk🤬ysynem który nie potrafi zadbać o czystość swojego psa, to będzie j🤬 szczynami i gównem. Wystarczy trochę zaangażowania i pies w domu nie będzie śmierdział jak użytkownik "mygyry"
Wchodząc do domu u kogoś kto trzyma zwierzęta zawsze czuć ich zapach ale to k🤬a zawsze a jak pies jest stary albo kotek ma kuwetę to jebie okrutnie, domownicy są przyzwyczajeni tak jak palacze i tego nie czują, ja za to czuję obrzydzenie