Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:15
dennissliwa 2019-10-29, 18:35 4
Nawet dyby sie nie bawił tel to nic by to nie zmieniło
Zgłoś
siwybis 2019-10-29, 18:48
Z największa przyjemnością się z tym zgadzam
Zgłoś
mygyry 2019-10-29, 19:11 35
Lubię czarnych gliniarzy, mogą bezproblemowo odstrzeliwać czarnych podejrzanych i nikt nie pierdli o rasizmie, oni chyba ich specjalnie w tym celu zatrudniają.
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-29, 19:50 1
Najbardziej w tym wszystkim nie mogę zrozumieć dlaczego ma kierownicę po prawej stronie. Paradoksalnie ta kierownica uratowała go przed obrażeniami.
Zgłoś
Tom9310 2019-10-29, 19:54 8
dennissliwa napisał/a:

Nawet dyby sie nie bawił tel to nic by to nie zmieniło

Od początku 0:29 można na kamerze już zauważyć auto na trawniku a ten policjant w tym samym czasie zerka jeszcze w telefon. W tym przypadku jest jedna sekunda tej różnicy, ale zakładając że nie patrzył by w telefon i faktycznie zareagowały od razu po zauważeniu tego auta po lewej stronie. To zacząłby wcześniej hamować co pozwoliłoby na zmniejszenie siły uderzenia, lub ominął by samochód zmieniając pas z prawej strony.

No ale ogólnie niech pierwszy rzuci kamieniem ten Kto nigdy nie robię tego podczas jazdy samochodem, i za każdym razem kiedy będę chciał coś napisać na telefonie albo sprawdzić podczas jazdy przypomnę sobie ten filmik. Nieraz jest tak że jedna sekunda może faktycznie mieć znaczenie co do wypadku.

Leci piwko, Mam nadzieję że oprócz mnie oraz innych użytkowników którzy są kierowcami ten filmik będzie pewną przestrogą

Zgłoś
wiskas 2019-10-29, 20:05
Nie no kozak...Wysiadł obolały, ale na koniec okularki musiał wygrzebać żeby se założyć
Zgłoś
konto usunięte 2019-10-29, 20:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
teściowa 2019-10-29, 20:25
gerbrfyls napisał/a:

Najbardziej w tym wszystkim nie mogę zrozumieć dlaczego ma kierownicę po prawej stronie. Paradoksalnie ta kierownica uratowała go przed obrażeniami.

polacy my angola sprzedali bo maly przebieg mial
Zgłoś
vattghern666 2019-10-29, 23:37 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem