Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
encoder178 2024-10-24, 13:34
Atlasss napisał/a:

Nie wiem co bierzesz, ale bierz połowę, Ukręcić łeb dzikowi, no k🤬a stary, to tak jakbyś poszedł z pistoletem na wodę na poważną strzelaninę, z dzikiem i niedźwiedź ma problemy, dzik jak się wk🤬i to jest gorszy od feministki w kolejce po kebsa

Kto powiedział, że na polowanie na dziki idzie się ukręcać im ryj? A no ty, więc ja nie wiem co ty bierzesz
Jedyne co powiedziałem to to, że jak masz krzepę i wiesz jak to dobrze zrobić to nawet dzikowi ryj ukręcisz, a co dopiero pitbulowi. Pitbul ma mniej więcej taki obwód szyi jak człowiek - ponadto ma znacznie słabsze kręgi, a człowiekowi nie trudno to zrobić. Pitbul za to ma silny szczękościsk i bardzo szeroki ryj przez co jak ugryzie to ciężko go oderwać od ofiary bez wyszarpania jej mięsa, dlatego takie "pieski" trzeba albo jak najszybciej odj🤬 lub ukręcić co sprawi, że reszta ciała straci komunikacje z mózgiem, czyli serduszko pieskowi przestanie pracować, a mózg momentalnie straci tlen zwłaszcza, gdy zwierzę ściska i go marnuje. O czym więc mowa ekspercie od p🤬lenia?
Zgłoś
Atlasss 2024-10-24, 13:43
encoder178 napisał/a:

Kto powiedział, że na polowanie na dziki idzie się ukręcać im ryj? A no ty, więc ja nie wiem co ty bierzesz
Jedyne co powiedziałem to to, że jak masz krzepę i wiesz jak to dobrze zrobić to nawet dzikowi ryj ukręcisz, a co dopiero pitbulowi. Pitbul ma mniej więcej taki obwód szyi jak człowiek - ponadto ma znacznie słabsze kręgi, a człowiekowi nie trudno to zrobić. Pitbul za to ma silny szczękościsk i bardzo szeroki ryj przez co jak ugryzie to ciężko go oderwać od ofiary bez wyszarpania jej mięsa, dlatego takie "pieski" trzeba albo jak najszybciej odj🤬 lub ukręcić co sprawi, że reszta ciała straci komunikacje z mózgiem, czyli serduszko pieskowi przestanie pracować, a mózg momentalnie straci tlen zwłaszcza, gdy zwierzę ściska i go marnuje. O czym więc mowa ekspercie od p🤬lenia?

Zgłoś
encoder178 2024-10-24, 14:06
@Atlasss

No przecież piszę, że p🤬lisz
Zgłoś
Nizaryta1 2024-10-25, 1:46
Kriski napisał/a:

Ile kosztuje wanna kwasu? Albo siekiera? No i łopatę kupić dół kopać to strata energii i finansów. A tak to ryby pojedzą.

Tak i epidemię wywołasz.
Zgłoś
Kriski 2024-10-25, 15:06
Nizaryta1 napisał/a:

Tak i epidemię wywołasz.

Jakoś do tej pory to raczej szczury i ich pchły, nietoperze i dziki były nosicielami zarazy. O worku nic nie słyszałem.
Zgłoś
Nizaryta1 2024-11-13, 10:25
Kriski napisał/a:

Jakoś do tej pory to raczej szczury i ich pchły, nietoperze i dziki były nosicielami zarazy. O worku nic nie słyszałem.

Mówię, lepiej spalić, albo do kwasu ale nie do wody.
Zgłoś