Widać mało im syfu w pokojach i sypialni, gdzie się pewnie p🤬la z tą sobaką, to muszą jeszcze w kuchni wąchać jej dupsko. Co za przegrywy!
Na wet XIX
Własnie zrozumiałem twój przekaz podprogowy! Chcesz, żebyśmy dawali NA WET(ERYNARZY) 19 PLN!

Własnie zrozumiałem twój przekaz podprogowy! Chcesz, żebyśmy dawali NA WET(ERYNARZY) 19 PLN!
Cholerny coronawirus! Lecze go "łychą" i nic nie pomaga. To był misclick

podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866

Duże psy to sapią jak napaleni faceci...
Skąd wiesz?

Ja na miejscu psa wylizałbym je cipę.
Może za kilka lat awansujesz na miejsce psa.
Na wet XIX wieczni chłopi nie jadali razem z bydłem z którym mieszkali, a tu durny pchlarz ma miskę w kuchni.
Widać mało im syfu w pokojach i sypialni, gdzie się pewnie p🤬la z tą sobaką, to muszą jeszcze w kuchni wąchać jej dupsko. Co za przegrywy!
No popatrz, a Twoi rodzice pewnie jadali z Tobą przy jednym stole mimo wszystko. To dopiero poświęcenie.
Po za tym, wąchać psu dupsko? Fajnie się bawisz kolego

No popatrz, a Twoi rodzice pewnie jadali z Tobą przy jednym stole mimo wszystko. To dopiero poświęcenie.
Po za tym, wąchać psu dupsko? Fajnie się bawisz kolego
No popatrz mowa o durnych pchlarzach i już jakiś wielbiciel psich odbytów ujada

Na wet XIX wieczni chłopi nie jadali razem z bydłem z którym mieszkali, a tu durny pchlarz ma miskę w kuchni.
Masz ewidentny problem z osobowością, rodzice woleli przytulać zwierzęta zamiast Ciebie? To by wiele tłumaczyło.