👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak mi się przypomniało:
Co to jest, biegnie i ma 5 nóg?
Pitbull wracający z placu zabaw.
Co to jest, biegnie i ma 5 nóg?
Pitbull wracający z placu zabaw.

Dlatego agresywne rasy psów powinny mieć założony kaganiec i chodzić na smyczy; Co za rzeź, dobrze że ten drugi wilk się nie przyłączył.
A może to wyrównanie rachunków? Może mały, biały dupelek wydymał kiedyś łowczarka, kiedy ten ugrzązł w prętach ogrodzenia?
Normalny zdrowy pies ,nad którym panuje właściciel nie rzuci się na mniejszego psa od Siebie ,.
Albo właściciel uczył te psy agresji ,albo już od dawna nad nimi nie panuje ,tak czy owak laska ma materiał, idzie do sądu i chłop buli gruby hajs ...
Miałem psy i każde bydlę jest do ułożenia trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie
Albo właściciel uczył te psy agresji ,albo już od dawna nad nimi nie panuje ,tak czy owak laska ma materiał, idzie do sądu i chłop buli gruby hajs ...
Miałem psy i każde bydlę jest do ułożenia trzeba mieć tylko trochę oleju w głowie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie