Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 43 minuty temu
mumin37 2020-11-04, 0:14 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jestem_na_nie 2020-11-04, 0:46 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Zenonn 2020-11-04, 0:54 2
Zgłoś
BrunerOvned 2020-11-04, 0:59 5
Zgłoś
pnaj 2020-11-04, 1:25 2
Uczyli żeby po lewej chodzić, to wtedy lepiej widać nadjeżdżający samochód.
Rozbestwili pieszych z pierwszeństwem na przejściach, to teraz część melepetów już tak chodzi też po ulicy.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-04, 2:49 4
Osoby poruszające się po zmroku poza terenem zabudowanym muszą mieć na sobie odblask – przepisy o ruchu drogowym tak stanowią. Nie zastosowanie się do przepisów grozi nie tylko utratą życia lub zdrowia, ale też mandatem.
Zgłoś
cosworth 2020-11-04, 3:12 1
Zgłoś
p47 2020-11-04, 3:14
Filmik z przed ponad roku.. 4 dni temu mi na yt w polecanych pokazlo.
Zgłoś
35i 2020-11-04, 5:36
Zgłoś
Kurde26 2020-11-04, 7:34
Myślę że kierowca ma trudne chwile przed sobą.
Zgłoś
Justynka99 2020-11-04, 8:20
Jednak trzeba wziąć pod uwagę, że kamerka ma dużo gorszą jakość, niż ludzkie oko. Kierowca, który w takich warunkach nie widzi pieszego powinien mieć odebrane prawko po badaniach okulistycznych. Odblaski pomagają widzieć z większej odległości, ale i bez odblasków pieszych widać jak ktoś patrzy na drogę a nie na smartfona. Gdyby tak nie było, to w mojej okolicy rowy byłyby pełne zwłok, bo mimo wszystkich kampanii odblasków używa bardzo mało ludzi. Zresztą nie musi to być nawet koniecznie odblask. Może to być chociażby biała czapka, czy szalik i już ułatwi sprawę.
Zgłoś
konto usunięte 2020-11-04, 8:32
miód na me oczęta. jednego debila mniej
Zgłoś
essek 2020-11-04, 8:52
Fajnie, tylko polska plokulatula na łbie stanie, żeby temu kierowcy coś wcisnąć i go skazać, jak nie prędkość to ciśnienie w oponach.
Zgłoś
Seba9004 2020-11-04, 10:05
Zgłoś
koxu42 2020-11-04, 10:14
Też o mało bym nie rozjechał chłopa na pasach bo były słabo oświetlone a typ był cały na czarno jak ninja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem