👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za imię psa piwko. Podchodzą policjanty go spisac na mieście, "A ten pies to co?" Aaaa to nie mój

Co w tym śmiesznego? Przepraszam że pytam ale nie lubie żyć w niewiedzy.

ed2kk napisał/a:
Może i pijaczek, ale przynajmniej psa nie zostawi po pijaku
![]()
no wiesz .... dałeś się w biedronce kamerować ?!!
wstyd !!![]()

Niemój... zajebiste...
I tutaj pijaczyna zabłysną tą "drugą" stroną inteligencji jak Kaczyński z Irasiad
edit
jak (czyt. niż)
I tutaj pijaczyna zabłysną tą "drugą" stroną inteligencji jak Kaczyński z Irasiad

edit
jak (czyt. niż)

Ciekawe jak zamiast alko bylyby blanty.To ten czlowiek nie bylby w takim stanie napewno

UPUPUP @
Kaczynski i pijaczyna sa na podobnym poziomie wiec nie wiem czemu sie dziwisz
Kaczynski i pijaczyna sa na podobnym poziomie wiec nie wiem czemu sie dziwisz

Szkoda psa
. Znałem taką parę. Pies był brudny, zagłodzony i agresywny, gryzł ludzi i zagryzał na śmierć mniejsze psy
. Niestety tylko psa uśpili
.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie