👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:04

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Rycerskość jej towarzyszy rzucających się na ratunek wręcz powala...
W sumie fajna maszynka na kemping , przynajmniej się w nocy nie nudzą

Szacun Panom za godne podejście!
...a wieczorem tylko załadować kartusz i odpalać!
...a wieczorem tylko załadować kartusz i odpalać!

a ja wiem??? napisał/a:
i tylko dobić i wyr🤬ać teraz
Co na trzeźwo żadna Ci dupy pewnie nie wypnie

Naje*ała się laska trochę za bardzo i spadła. A raczej straciła równowagę. Obecnym tutaj panom to się nigdy nie przytrafiło? No ale fakt jest faktem, że dupcia przegięła. Ale za to panowie będą mieć fajną zabawę wieczorem

ed2kk napisał/a:
Siła bezwładności.
Zachowania tej oto pani nie mają nic wspólnego z siłą bezwładności. Skutkiem jej wypadku była najwyżej siła ciążenia i brak zachowania równowagi będący skutkiem szaleństw jakie wyczynia błędnik w stanie upojenia alkoholowego.
Definicja z wikipedii coby nie dobijać zgromadzonej tu społeczności zbyt skomplikowanymi pojęciami:
Siła bezwładności (siła inercji, siła pozorna) – siła pojawiająca się w nieinercjalnym układzie odniesienia, będąca wynikiem przyspieszenia tego układu. Siła bezwładności nie jest oddziaływaniem z innymi ciałami, jak to ma miejsce przykładowo w sile klasycznie rozumianej grawitacji. Jeżeli zjawisko, w którym pojawiła się siła bezwładności, opisywane jest w inercjalnym układzie odniesienia, wówczas siła bezwładności nie występuje, zachowanie się ciał w takim układzie można wyjaśnić działaniem innych sił.
Czyli ewidentnie nie jest tu winna siła bezwładności.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie