👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lolczyslaf napisał/a:
Raz nawet się jeden opierał o moje lśniące, rdzą zachodzące BMW E46
Może się pomylił? Co czwarty rycerz ortalionu ma takiego, albo golfa 3, no chyba że bogaty to kupił hybrydę A3 1.6 LPG rocznik 96.
htp napisał/a:
Zaczynasz negocjacje?
Absolutnie.
Młoda, szczupła, ładna i głupia - dla żonatych i dzieciatych dziadów jak ja w okolicach kryzysu wielu średniego takie laski są śmiertelnym zagrożeniem. Więc zgrywam twardziela z zasadami i trzymam takie durne kozy na odległość strzału z AK-47

Zrobiła źle, ale ładna jest więc wybaczam.
Oczywiście nie za darmo
Ty jesteś tępy.
Co ty bredzisz?
Ta dziewczyna jest na pewno dobrze wygimnastykowana.
Po prostu alkohol źle na nią działa.
Ona nie jest ładna?
Załóż okulary, człeku.
Oczywiście nie za darmo

TB303 napisał/a:
W zasadzie, to pewnie tylko do tego się nadaje, tępa dzida.
Ty jesteś tępy.
Presty napisał/a:
Nie jestem aż takim desperatem, żeby brać głupią, pijaną i kompletnie niewygimnastykowaną dupę za to, że mi zbiła szybę.
Co ty bredzisz?
Ta dziewczyna jest na pewno dobrze wygimnastykowana.
Po prostu alkohol źle na nią działa.
habiTEK napisał/a:
Ani ona fajna, ani ładna, ani nie za mądra, to jaki to pożytek.
Ona nie jest ładna?
Załóż okulary, człeku.

@marinis
Ciszej tam, dzbanie. Teksty "chyba ty!" rodem z podstawówki, na mnie nie działają
Ciszej tam, dzbanie. Teksty "chyba ty!" rodem z podstawówki, na mnie nie działają

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie