Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:47
konto usunięte 2018-12-14, 17:44 27
Pantilion napisał/a:

Teraz powinna zapłacić dupskiem

W zasadzie, to pewnie tylko do tego się nadaje, tępa dzida.
Zgłoś
Essent 2018-12-14, 17:48 7
Ale pusty dzban bez wyobraźni
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-14, 17:51
To od tej wilgoci w powietrzu.
Zgłoś
Kamil3l 2018-12-14, 18:01 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
LuzaQ 2018-12-14, 18:51 2
Za samo wchodzenie na maske nie ważne czego bez pozwolenia powinna dostac pape co najmniej plaskacza.
Zgłoś
ptrkmdg 2018-12-14, 18:53
To było jej auto.
Zgłoś
Presty 2018-12-14, 20:54 12
Pantilion - wybacz. "zapłacić dupskiem"?
Nie jestem aż takim desperatem, żeby brać głupią, pijaną i kompletnie niewygimnastykowaną dupę za to, że mi zbiła szybę.
Raz kwota - minimum 719 zł + robocizna, dwa - szanowanie samego siebie.
Jeszcze nie było tak, że nawet po pijackiej nocy, miałbym krzyczeć w przerażeniu do przyjaciół patrząc na lezące obok ciało "wódki albo karabin!"
Ona by mi zapłaciła gotówką. I wziąłbym najdroższy serwis.
Dla przykładu.
Zgłoś
petru23 2018-12-14, 21:18 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Takafura 2018-12-14, 21:30
Presty napisał/a:

Pantilion - wybacz. "zapłacić dupskiem"?
Nie jestem aż takim desperatem, żeby brać głupią, pijaną i kompletnie niewygimnastykowaną dupę za to, że mi zbiła szybę(...)

Ale gdyby wytrzeźwiała i przez tydzień e ramach prac społecznych sprzątała i podawała Ci śniadanko do łóżka toples
Zgłoś
habiTEK 2018-12-14, 22:01
Ani ona fajna, ani ładna, ani nie za mądra, to jaki to pożytek.
Ktoś taką tępą susz by chciał do domu?
Zgłoś
htp 2018-12-14, 22:12
habiTEK napisał/a:

Ani ona fajna, ani ładna, ani nie za mądra, to jaki to pożytek.
Ktoś taką tępą susz by chciał do domu?

A byś się zdziwił. ilu...

Takafura napisał/a:

Ale gdyby wytrzeźwiała i przez tydzień e ramach prac społecznych sprzątała i podawała Ci śniadanko do łóżka toples

Zaczynasz negocjacje?
Zgłoś
konto usunięte 2018-12-14, 22:16
Właśnie dlatego miałem stresa kiedy przeprowadziłem się na pewien czas do mieszkania w bloku w okolicy, gdzie takich indywiduów jest całkiem sporo (Kraków bieżanów). Raz nawet się jeden opierał o moje lśniące, rdzą zachodzące BMW E46. Ciśnienie tysionc pińćset.
Zgłoś
emperorzbigniew 2018-12-14, 23:32 1
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2018-12-14, 23:34
lolczyslaf napisał/a:

Raz nawet się jeden opierał o moje lśniące, rdzą zachodzące BMW E46

Może się pomylił? Co czwarty rycerz ortalionu ma takiego, albo golfa 3, no chyba że bogaty to kupił hybrydę A3 1.6 LPG rocznik 96.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem