Ja p🤬le, ile ten jej alfons ma łańcuchów. Powinien jeszcze 5 zegarków na każdym ręku nosić.
Różnica między oponą a cz🤬chem?
Jak na oponę nałożysz łańcuchy,nie zaczyna rapować.

zwierzak30 napisał/a:
Różnica między oponą a cz🤬chem?
Ale wiesz, że to też kwestia metody nakładania łańcuchów? Jeśli zakładasz je murzynowi poprawnie, to zamiast rapować śpiewa bluesa....
Pozycja w porządku, no i lekko oszołomiona więc może by nie protestowała jak bym jej mojego 39 cm członka zapodał
podpis użytkownika
J🤬 was wszystkich c🤬le.
Jarosławkaczyński napisał/a:
Pozycja w porządku, no i lekko oszołomiona więc może by nie protestowała jak bym jej mojego 39 cm członka zapodał
Nawet jak na karła to krótka kończyna.... Współczuję.
ciarki mnie przeszły po jajach jak spadła
podpis użytkownika
wszyscy są poj🤬i, tylko nie ja
Kto pierwszy ten lepszy haha
Pierwszy dawno był i to pewno nie jeden... Hahahh

Pierwszy dawno był i to pewno nie jeden... Hahahh
szpanują Fronterą. Ukraińcom wszystkie powysyłaliśmy, bo nie szkoda ich na froncie.
Jarosławkaczyński napisał/a:
Błąd jednostek. Albo piszesz mm albo używasz przecinka.Pozycja w porządku, no i lekko oszołomiona więc może by nie protestowała jak bym jej mojego 39 cm członka zapodał
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
sothis napisał/a:
Ja p🤬le, ile ten jej alfons ma łańcuchów. Powinien jeszcze 5 zegarków na każdym ręku nosić.
Słodki miś , niejednej Dżejsiczce mokro się zrobiło na widok łańcuchów

sothis napisał/a:
bo cz🤬ch wie ze jego przodkowie chodzili w łańcuchach i jest przygotowany do ponownego zainstalowania go tym łańcuchem na polu bawełny. jak krowę na łące żeby nie sp🤬oliła. takie geny.