Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Pijana matka urodziła nietrzeźwe dziecko. Malec miał 4,5 promila alkoholu w organizmie. Lekarze walczą o jego życie.
14 maja 2013 roku o godzinie 16:30 lekarz tomaszowskiego szpitala poinformował o przyjęciu na oddział pijanej ciężarnej. 24-letnia kobieta została tam przewieziona o godzinie 12:00 po tym jak zasłabła w sklepie monopolowym. Badanie wykazało w jej w organizmie 2,6 promila. Stan upojenia w jakim się znajdowała zagrażał życiu i zdrowiu jej nienarodzonego dziecka. Niezwłocznie została poddana cesarskiemu cięciu.
Na dwa tygodnie przed wyznaczonym terminem urodziła chłopca. Badanie we krwi pępowinowej malucha 4,5 promila. Jego stan zdrowia jest bardzo ciężki. Trafił do łódzkiego szpitala. Z dotychczasowych ustaleń wynika, że to pierwsze dziecko
24-latki. Policjanci wyjaśniają wszystkie okoliczności związane z ta sytuacją. Jeśli śledczy jako kwalifikację czynu przyjmą spowodowanie zagrożenia życia lub zdrowia dziecka, kobiecie może grozić nawet pięć lat więzienia. Policjanci przekażą także
materiały do sądu rodzinnego, który podejmie decyzje w kwestii władzy rodzicielskiej.

Link do artykułu

niektórzy są pijani od urodzenia... żal dupe ściska. Takie matki powinno zamykać się zdala od świata, po urodzeniu dziecka matke oddać do utylizacji. takie moje zdanie
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-05-15, 19:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 19:45 1
Zamiast jajników wpiedoliliby jej esperal co by miała niespodziankę
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 20:28 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Gogul 2013-05-15, 20:32 25
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 20:33 1
4,5 promila, piję dość dużo ale pewnie tyle nawet po weekendzie nie mam :/
Zgłoś
Gogul 2013-05-15, 20:37 1
Zgłoś
~Vuko 2013-05-15, 20:38 7
Matce powinni p🤬dę zaszyć
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 20:42 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 20:47 1
Gogul..wyłapuj to co się dzieje codziennie w naszej kochanej Polsce
wprost.pl/ar/399471/Lublin-pijana-matka-zajmowala-sie-dzieckiem/
nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20130513/REGION00/130519828
lublin.gazeta.pl/lublin/1,48724,13894700,Lublin__Pijana_matka_w_bramie...
fakt.pl/Matka-byla-pijana-a-dziecko-chodzilo-po-oknie,artykuly,209602,1.html
chrzanowski24.pl/informacje-policyjne/chrzanow-pijana-matka-opiekowala...

Mogę tak więcej ...Doceniam twój wysiłek ale uwierz mi że to się dzieje codziennie na każdym kroku.Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 20:47
takich ,,ludzi" nie powinno się komentować, dlatego zostawię to bez komentarza, komentarzem.
Zgłoś
Gogul 2013-05-15, 20:49 1
jacekmatys, włoś się na głowie jerzy...
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 21:14 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 21:17 1
tomaszów mazowiecki proszę Państwa:D
Zgłoś
konto usunięte 2013-05-15, 23:47
Asperal dawka na 20 lat pod skórę i niech wychowuje.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem