Gwiazda youtube'a . . . nic więcej
Napruta, ponoć jechała na playback'u, zero szacunku dla swoich fanów. Takie są teraz gwiazdeczki, dupą pomachają, kase biorą i lecą dalej.
Napruta, ponoć jechała na playback'u, zero szacunku dla swoich fanów. Takie są teraz gwiazdeczki, dupą pomachają, kase biorą i lecą dalej.
Dozór zacząłem dopiero o drugiej, toteż na koncercie mnie nie było - ale chłopaki z nocnej zmiany twierdzili, że jechała z playbacku. Prawda to?
podpis użytkownika
Post mortem per rectum
@up
dzisiaj każdy koncert muzyki typu POP itp na którym wokalista śpiewa "na żywo" to porażka. Za dużo filtrów używają podczas nagrywania w studiu.
dzisiaj każdy koncert muzyki typu POP itp na którym wokalista śpiewa "na żywo" to porażka. Za dużo filtrów używają podczas nagrywania w studiu.
podpis użytkownika
Rock.

c🤬j że daje z playbacku, c🤬j że naj🤬a....r🤬ałbym...do tego nie najgorzej śpiewa

Z playbacku czy nie, wyszła i pomachała dupą, bo do tego się jej śpiewanie sprowadza. Żal kolesi, którzy musieli iść obejrzeć to gówno ze swoimi panienkami zajaranymi tym symbolem kobiety wyzwolonej.
Up@Zarammot
Fajne zdjęcie, prawie jak Skin Diamond.
Up@Zarammot
Fajne zdjęcie, prawie jak Skin Diamond.
Ruhana k🤬a.
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!
Nie ma to jak zapłacić za playback i nap🤬loną gwiazdeczkę.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem