Velture napisał/a:
Mnie to by z policji wyj***li jakby mi taka baba przyszła i zaczęła składać zawiadomienie o tym, że zjadła po pijaku kurczaka, bo bym nie wytrzymał ze śmiechu.
To tak samo gdy przyszedł na komisariat "facet" zgłosić że go żona bije - funkcjonariusze dosłownie z krzeseł pospadali. Teraz mają nakaz zachowania powagi w takich przypadkach.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
@up to c🤬j. Z rok temu czytałem w gazecie o arabie, który zgłosił, że baba go bije.
Policjanci myśleli, że to jakiś chory prank...
W ogóle co za czasy pop🤬lone.
Za mojej młodości to było jak mawiają Chińczycy:
-laśka pijana dupa spledana!
Pijaną brało się w miejsce ustronne i było darmowe j🤬ie cała noc lub do zasłabnięcia żenidła.
-Ernest Hemingway
Policjanci myśleli, że to jakiś chory prank...
W ogóle co za czasy pop🤬lone.
Pijaną brało się w miejsce ustronne i było darmowe j🤬ie cała noc lub do zasłabnięcia żenidła.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway
LuzaQ napisał/a:
No i jak ta historia zakonczyła się dla Ciebie drogi autorze tego posta ?
Nadal kurczaczek be ?
zawsze bede wolal kebsa z baranina

Wiewór napisał/a:
U Was na podlasiu pewnie do dzisiaj takie "tradycje" są
Jakby mnie ktoś nakarmił gównem, to też bym to zgłosił.
podpis użytkownika
Nic co obce nie jest mi ludzkie
Źle zrobili, wieprzowinę trza było dać, większość tych wegan to żydostwo. Nie mogą jeść świń, popijać mlekiem kurczaka itd. Żeby się nikt nie skapował teraz są "waganami". A w szabas i tak czulent wołowy z rodzicami SB-kami op🤬lą. Ale największa beka, to warsiawiaki z IQ mopa co "weganizm" naśladują, myśląc że to na prawdę bo w CNN i TVN powiedzieli że to taka światowa moda i będą cool