👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i jak ta historia zakonczyła się dla Ciebie drogi autorze tego posta ?
Nadal kurczaczek be ?
Nadal kurczaczek be ?
Nie wiedziałem, że w można zjeść prawdziwego kurczaka, zawsze sądziłem, że to pies albo chemia... dajcie namiary na tę knajpę.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
A tera zagadka? Co by zrobił wegańska dziewczyna gdybyś jej kupił biżuterie z perłami?
mygyry napisał/a:
A tera zagadka? Co by zrobił wegańska dziewczyna gdybyś jej kupił biżuterie z perłami?
Kolonoskopię

mygyry napisał/a:
To musiałby być Biedroń....
Mogła od razu zgłosić do prokuratury, żeby szybciej mogli olać jej zawiadomienie. Pewnie nie ma żadnego paragrafu pod który można byłoby owe "oszustwo" podciągnąć. Chyba, że to jakiś zachodni kraj.

Mallorca, extasy and motion, oh oh oh
That's Mallorca
Mallorca, give me your devotion, oh oh oh
That's Mallorca
That's Mallorca
Mallorca, give me your devotion, oh oh oh
That's Mallorca
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie