Kolego a mógłbyś podać temperaturę i czas wędzenia tej szyneczki na zdjęciu u dołu bo ma ładny kolor i smakowicie wygląda

Cytat:
''A cóż to za alkohol użyłeś?''
wody
Woda to woda, a flaszka na focie przypomina jakąś podróbkę amola.

Myślałem, że po atomowej galaretce nie ma już nic bardziej hardcorowego ale to mnie zaskoczyło

Daj znać jak to wykiełkuje.
Jacy moderatorzy tacy userzy.
podpis użytkownika
"drodzy userzy, jeśli wasz humor jest tak krótki jak długość waszych penisów, szczerze ubolewam."Jacy moderatorzy tacy userzy.

Jebnąć szklane, zagryźć żelką i po sprawie... nie będę czekał 5 dni, żeby mi to spuchło....
i co żelki aplikować per rectum
*sypki drift po blacie*
podpis użytkownika
plotę bzdury*sypki drift po blacie*

wklej po 5 dniach parę zdjęć jak Ci wyszło i powiedz poilu misiach wymiata

A idźta z tym p🤬du! Wódkę się pije jak przysłowiowy Bóg przykazał a nie robi z niej jakieś pedalskie żelki.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

up najlepiej z gwinta pod sklepem? niektóre twoje posty są ok ale ten to k🤬a przesada .......
a co do tematu widze że ludzie teraz kombinują z piciem alkoholu zamiast wj🤬 od razu na gwinta to pali się w ludziach płomień kreatywności cenie ja w ludziach
zrób za tydzień nowe zdjęcia i kto wie może filmik z konsupcją ja pod koniec tygodnia robie kociołek nima c🤬ja
a co do tematu widze że ludzie teraz kombinują z piciem alkoholu zamiast wj🤬 od razu na gwinta to pali się w ludziach płomień kreatywności cenie ja w ludziach