Cytat:
Lubelscy policjanci poszukują kobiet, które zniszczyły słupki oświetleniowe przy ul. Głębokiej. Sprawczynie dewastacji zostały zarejestrowane przez kamery monitoringu.
Policjanci z IV komisariatu poszukują kobiet widocznych na nagraniu, które idąc wzdłuż budynku centrum badawczego UMCS przy ul. Głębokiej 39 w kierunku miasteczka akademickiego, zniszczyły słupki oświetleniowe. Do zdarzenia doszło 18 marca br. około godziny 21. Kilka dni później tj. 23 marca br. jedna z tych kobiet ponownie przewróciła słupki, które do czasu naprawy zostały ustawione.
Kobieta XXI wieku to brzmi dumnie.
Na wszelki wypadek wrzucam na serwer Sadistica.
Źródło informacji
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No może to trafi do was romantycy, że Polki to samo zło i nic więcej. Wiem bo widziałem jak się zachowują za granicą i jaką mają opinie. U nas się chowają ale większość jest właśnie taka.
konto usunięte
2016-04-05, 13:58
Karą powinno być stanie tam każdego wieczoru przez cały miesiąc i świecenie latarkami przechodnią pod nogi!
Może wtedy do tych kubeczków na spermę doszło by do czego służą takie słupki.
konto usunięte
2016-04-05, 14:03
"kto rozpoznaje" a zacenzurowane 2 z 3 twarzy... fuck logic
Siekul, Katowice, jak i cała aglomeracja, są okropnie zaniedbane. Niby każdy włodarz stara się jak może (np. w Sosnowcu co roku muszą nowe tuje sadzić do donic na centrum.. bo kradną..), ale co z tego, skoro tyle osób to głupie bydło?
konto usunięte
2016-04-05, 15:41
jeśli ludzie mają płacić podatki dla takich pojebów, żeby mogli sobie podewastować, to lepiej znieść podatki, albo utylizować takie ścierwo
Dlaczego te słupki padają bez użycia siły?