Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

W obwodzie moskiewskim autobus zmiażdżył leżącego pijanego pasażera.

Pijany mężczyzna próbował wejść do autobusu, ale stracił równowagę i upadł na jezdnię bezpośrednio pod kołami.

Autobus ruszył i wjechał kołami tuż nad głową mężczyzny. Śmierć była natychmiastowa. W rezultacie przeciwko kierowcy wszczęto postępowanie karne.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
spiritquake 2024-11-09, 11:30
KAcapowo wiec wiadomo nie szkoda aleeee...tego smiecia j🤬ego gadajacego przez tel widzacego wszystko od poczatku bym zap🤬lil
Zgłoś
T... 2024-11-09, 11:34 1
Zawsze mówili: piłeś nie jedź. Jak widać tyczy to się równiez komunikacji miejskiej.
Zgłoś
darek1234 2024-11-09, 11:35 1
Powinien dostać medal za likwidowanie kacapSSkiego gówna
Zgłoś
Wakofl 2024-11-09, 11:37 4
patmon napisał/a:

P🤬lić to możesz swoją rękę. Automat pasuje zapewne takim lamusom jak ty cwaniaczku, tylko ułomy cielesne jak ty wychwalają automaty, bo nie potrafisz ogarnąć sprzęgła, zmiany biegów i ruszania pod górę. Automat to może docenić lub nie, szofer z kilkudziesięcioletnim stażem gdzie wyjechane miliony kilometrów, a nie p🤬da jak ty z telefonem w łapie w autku bez sprzegiełka. Ssij 😲

Przyznaj się po prostu, że nie stać cię na auta z automatem
Zgłoś
Palikuty 2024-11-09, 12:02 1
AlbertoNihilo napisał/a:

Ale ty p🤬lisz. Tak, ww automacie wolą żeby trzymać telefon w ręku. 😂 W automacie jest wygodniej po prostu.

W zasadzie to wszyscy p🤬licie. W pracy jeżdżę automatem, prywatne auta mam w manualu. Zady i walety obydwu rozwiązań są właściwie pomijalne jeżeli wszystko działa prawidłowo. Chyba że chodzi o to trzymanie telefonu. No to wtedy automat górą, choć nie wiem czy takim zjebom należy ułatwiać życie.
Uważam że warto umieć zmieniać biegi bo wtedy pojedziesz każdym autem. W drugą stronę będzie gorzej.
Zgłoś
karimurararichi 2024-11-09, 12:28
mnie to cieszy obojętność ziomka który gada przez telefon, ziomek widzi co się odp🤬la ale nie piśnie nawet słowem
Zgłoś
Siriuz 2024-11-09, 12:36 2
Axd napisał/a:

Sam sobie winien. Wg mnie takie sprawy od razu powinny być umarzane. Jeżeli miałbym powiedzieć że faceta szkoda, do tylko w przypadku jeśli nie jest żulem i takie występy, że był naj🤬y zdarzały się sporadycznie. W innym przypadku powiedzenie, że rozdepczesz robactwo a pójdziesz siedzieć za człowieka jest jak najbardziej na miejscu

Kierowca ma kamerki, lusterka i c🤬j wszystko aby obserwować wsiadających i wysiadających pasażerów. Stoi c🤬j k🤬a na przystanku to co ma lepszego do robienia? Zamiast pijaczka, do autobusu mogła wsiadać baba z dzieckiem, które mogło się przewrócić, albo zwyczajnie stara baba, która ledwo podnosi nogę do góry. Jak się ludzi obsługuje to się za nich odpowiada. Inna sprawa to doprowadzanie się do stanu, w którym nie można samodzielnie wrócić do domu.

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
Polak_mały 2024-11-09, 12:37 2
ism napisał/a:

bardziej mi żal tego schludnie ubranego, kulturalnego, trochę naj🤬ego starszego plana, niż tej ściery z polski, której kierowca użył do wytarcia 200 metrów asfaltu. Jej to mi w ogóle nie jest żal

Ile razy mam ci powtarzać że to nie była twoja matka? To zupełnie inna kobieta była.
Zgłoś
xaron147 2024-11-09, 13:40 2
Aż się 2021 przypomniał

Zgłoś
SokółWędrowny 2024-11-09, 14:08
Mój daleki kuzyn w Lublinie na LSM rozjechał banie pijakowi kiedyś.
Był kierowcą w MPK
Uniewinnili bo typek wytoczył się z krzaków wprost pod koła autobusu.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2024-11-09, 14:44 3
karimurararichi napisał/a:

mnie to cieszy obojętność ziomka który gada przez telefon, ziomek widzi co się odp🤬la ale nie piśnie nawet słowem

Nie po to czekał pół godziny na autobus na tej piździawicy żeby teraz tracić czas na jakiegoś naj🤬ego, którego naszło na inspekcję podwozia
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-11-09, 15:37 3
Zgłoś
ism 2024-11-09, 16:35
Polak_mały napisał/a:

Ile razy mam ci powtarzać że to nie była twoja matka? To zupełnie inna kobieta była.

z takimi tekstami, musiałeś być bardzo popularny w szkole ;D
Zgłoś
czeret 2024-11-09, 17:39 1
Dziwne to życie.
Od pierwszego dnia życia na porodówce (lub w przedpokoju) masz przej🤬e bo w tym kraju prawie wszyscy naj🤬i lub niekompetentni.
Dożywasz 60 lat co jest jakiś niewytłumaczalnym cudem.
Wracasz wieczorem z roboty i brakuje ci kilku milimetrów do życia.
Zgłoś
grunwald1987 2024-11-09, 18:42
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie