Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

W obwodzie moskiewskim autobus zmiażdżył leżącego pijanego pasażera.

Pijany mężczyzna próbował wejść do autobusu, ale stracił równowagę i upadł na jezdnię bezpośrednio pod kołami.

Autobus ruszył i wjechał kołami tuż nad głową mężczyzny. Śmierć była natychmiastowa. W rezultacie przeciwko kierowcy wszczęto postępowanie karne.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
leonidkacap 2024-11-09, 8:02 1
ciekawe czy u nich też ciapaki jeżdżą
Zgłoś
Megatrans666 2024-11-09, 8:18 30
Kierowca też pewnie naj🤬y, dzień jak co dzień.
Zgłoś
patmon 2024-11-09, 8:40 6
- jak do tego doszło panie kierowco?
- sam nie wiem, musiałem coś w telefonie sprawdzić!

Niby śmiesznie, a k🤬a smutno w c🤬j. Dzisiejszy pracownik gdziekolwiek z telefonem w łapie zamiast mózgu. Dysfunkcyjne matki przy dziecku i w kuchni z telefonem w łapie, wszystko robią jedną ręką.
Znajomy co prowadzi szkółkę prawa jazdy mówi, że młodzi wolą robić prawko w automacie niż na manuału, bo po c🤬j machać i zmieniać biegi jak można czas cały telefon trzymać w łapie, bo to najważniejsze.
Zgłoś
ism 2024-11-09, 8:52 14
bardziej mi żal tego schludnie ubranego, kulturalnego, trochę naj🤬ego starszego plana, niż tej ściery z polski, której kierowca użył do wytarcia 200 metrów asfaltu. Jej to mi w ogóle nie jest żal
Zgłoś
ANALizator777 2024-11-09, 9:16 3
Jeden ruski do piachu, drugi do obozu karnego. Dla mnie baja!

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
A................o 2024-11-09, 9:36 2
patmon napisał/a:

- jak do tego doszło panie kierowco?
- sam nie wiem, musiałem coś w telefonie sprawdzić!
Niby śmiesznie, a k🤬a smutno w c🤬j. Dzisiejszy pracownik gdziekolwiek z telefonem w łapie zamiast mózgu. Dysfunkcyjne matki przy dziecku i w kuchni z telefonem w łapie, wszystko robią jedną ręką.
Znajomy co prowadzi szkółkę prawa jazdy mówi, że młodzi wolą robić prawko w automacie niż na manuału, bo po c🤬j machać i zmieniać biegi jak można czas cały telefon trzymać w łapie, bo to najważniejsze.

Ale ty p🤬lisz. Tak, ww automacie wolą żeby trzymać telefon w ręku. 😂 W automacie jest wygodniej po prostu.
Zgłoś
Kozła666Stopa 2024-11-09, 9:39 2
Próg zwalniający, wersja kacapska.
Zgłoś
Borsukas 2024-11-09, 10:01
Wesoły autobus pojechał dalej
Zgłoś
smc 2024-11-09, 10:01 2
AlbertoNihilo napisał/a:

Ale ty p🤬lisz. Tak, ww automacie wolą żeby trzymać telefon w ręku. 😂 W automacie jest wygodniej po prostu.

Mogą walić konia koledze podczas jazdy.
Zgłoś
DeLux 2024-11-09, 10:14
Odpowie jak za kacapa czyli na front.
-2 w kacapii
Zgłoś
n................e 2024-11-09, 10:38 2
Dziwne, w każdy piątek tak wsiadam i jeszcze nic mi się nie stało.
Zgłoś
tajfunkanalia 2024-11-09, 11:01 3
Dajmy im czas. Za sto lat zostaną potęgą... w sraniu do wiadra na odległość.
Zgłoś
Axd 2024-11-09, 11:12 2
Sam sobie winien. Wg mnie takie sprawy od razu powinny być umarzane. Jeżeli miałbym powiedzieć że faceta szkoda, do tylko w przypadku jeśli nie jest żulem i takie występy, że był naj🤬y zdarzały się sporadycznie. W innym przypadku powiedzenie, że rozdepczesz robactwo a pójdziesz siedzieć za człowieka jest jak najbardziej na miejscu
Zgłoś
patmon 2024-11-09, 11:24
AlbertoNihilo napisał/a:

P🤬lić to możesz swoją rękę. Automat pasuje zapewne takim lamusom jak ty cwaniaczku, tylko ułomy cielesne jak ty wychwalają automaty, bo nie potrafisz ogarnąć sprzęgła, zmiany biegów i ruszania pod górę. Automat to może docenić lub nie, szofer z kilkudziesięcioletnim stażem gdzie wyjechane miliony kilometrów, a nie p🤬da jak ty z telefonem w łapie w autku bez sprzegiełka. Ssij 😲
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie