W obwodzie moskiewskim autobus zmiażdżył leżącego pijanego pasażera.
Pijany mężczyzna próbował wejść do autobusu, ale stracił równowagę i upadł na jezdnię bezpośrednio pod kołami.
Autobus ruszył i wjechał kołami tuż nad głową mężczyzny. Śmierć była natychmiastowa. W rezultacie przeciwko kierowcy wszczęto postępowanie karne.
ciekawe czy u nich też ciapaki jeżdżą
Kierowca też pewnie naj🤬y, dzień jak co dzień.
- jak do tego doszło panie kierowco?
- sam nie wiem, musiałem coś w telefonie sprawdzić!
Niby śmiesznie, a k🤬a smutno w c🤬j. Dzisiejszy pracownik gdziekolwiek z telefonem w łapie zamiast mózgu. Dysfunkcyjne matki przy dziecku i w kuchni z telefonem w łapie, wszystko robią jedną ręką.
Znajomy co prowadzi szkółkę prawa jazdy mówi, że młodzi wolą robić prawko w automacie niż na manuału, bo po c🤬j machać i zmieniać biegi jak można czas cały telefon trzymać w łapie, bo to najważniejsze.
ism
2024-11-09, 8:52
bardziej mi żal tego schludnie ubranego, kulturalnego, trochę naj🤬ego starszego plana, niż tej ściery z polski, której kierowca użył do wytarcia 200 metrów asfaltu. Jej to mi w ogóle nie jest żal
Jeden ruski do piachu, drugi do obozu karnego. Dla mnie baja!
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
A................o
2024-11-09, 9:36
patmon napisał/a:
- jak do tego doszło panie kierowco?
- sam nie wiem, musiałem coś w telefonie sprawdzić!
Niby śmiesznie, a k🤬a smutno w c🤬j. Dzisiejszy pracownik gdziekolwiek z telefonem w łapie zamiast mózgu. Dysfunkcyjne matki przy dziecku i w kuchni z telefonem w łapie, wszystko robią jedną ręką.
Znajomy co prowadzi szkółkę prawa jazdy mówi, że młodzi wolą robić prawko w automacie niż na manuału, bo po c🤬j machać i zmieniać biegi jak można czas cały telefon trzymać w łapie, bo to najważniejsze.
Ale ty p🤬lisz. Tak, ww automacie wolą żeby trzymać telefon w ręku. 😂 W automacie jest wygodniej po prostu.
Próg zwalniający, wersja kacapska.
Wesoły autobus pojechał dalej
smc
2024-11-09, 10:01
AlbertoNihilo napisał/a:
Ale ty p🤬lisz. Tak, ww automacie wolą żeby trzymać telefon w ręku. 😂 W automacie jest wygodniej po prostu.
Mogą walić konia koledze podczas jazdy.
Odpowie jak za kacapa czyli na front.
-2 w kacapii
n................e
2024-11-09, 10:38
Dziwne, w każdy piątek tak wsiadam i jeszcze nic mi się nie stało.
Dajmy im czas. Za sto lat zostaną potęgą... w sraniu do wiadra na odległość.
Axd
2024-11-09, 11:12
Sam sobie winien. Wg mnie takie sprawy od razu powinny być umarzane. Jeżeli miałbym powiedzieć że faceta szkoda, do tylko w przypadku jeśli nie jest żulem i takie występy, że był naj🤬y zdarzały się sporadycznie. W innym przypadku powiedzenie, że rozdepczesz robactwo a pójdziesz siedzieć za człowieka jest jak najbardziej na miejscu
AlbertoNihilo napisał/a:
P🤬lić to możesz swoją rękę. Automat pasuje zapewne takim lamusom jak ty cwaniaczku, tylko ułomy cielesne jak ty wychwalają automaty, bo nie potrafisz ogarnąć sprzęgła, zmiany biegów i ruszania pod górę. Automat to może docenić lub nie, szofer z kilkudziesięcioletnim stażem gdzie wyjechane miliony kilometrów, a nie p🤬da jak ty z telefonem w łapie w autku bez sprzegiełka. Ssij 😲