Kierowca był pijany, ale to pasażer skończył bardziej sztywny.
jak zrobić trochę światła w styczniu o dwudziestej pierwszej to sie okazuje ze jest wiosna.. co krok coś nowego...
Ewidentnie wina warunków na drodze, za sucho, za ładna pogoda, zbyt mało dziur na drodze, to wszystko wymusza brawurową jazdę.
A tak konkretnie to był pijany, samochód nie miał ważnego przeglądu i pan zabójca nigdy nie miał prawa jazdy. Hat trick jak się patrzy.
C................a
2021-05-29, 16:20
I gitara
Pasażer sam sobie Winny że wsiadł z osobą pijano która nie posiadała uprawnień. Jeden i drugi był sobie Wart. Dobrze że nikt postronny nie zginął
I jak zawsze w tego typu wypadkach zginął trzezwy, pijany cały.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Wp🤬l i do lasu sukinkota.
i tak dobrze sie trzyma jak na oko grzał 140-150., no chyba, ze dopiero odczuje skutki za 2-3minuty.
Zasada nr 1 - jak jesteś naj🤬y, unikaj jazdy
Zasada nr 2 - jak już jedziesz naj🤬y to jedź powoli i nie wychylaj się..
I właśnie za złamanie zasady nr 2, c🤬j mu w dupę i 12 lat!
Murzyńskie kutangi im w dupę. Jednemu za jazdę po pijaku, a drugiemu że na nią pozwolił.
@essek: No Chyba pana ździebko poj🤬o. Niegdy ale to k🤬a nigdy nie wsiadamy za kółko po alkoholu. Wbij se to k🤬a młotkiem w cymbał jak nie pojmujesz.
podpis użytkownika
Poza to, co widac.
Można powiedzieć, że lump za kierą wygrał życie. W pierdlu...
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zap🤬lali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Shrekus21 napisał/a:
A dlaczego kierowca z kamerą zjeżdża na lewy pas???? Obejrzyjcie uwaznie film Patałachy Sadole. Fakt zap🤬lali, ale gość zaczął im zajeżdżc droga, tamten spanikował i resztę widać. Widzę, że większości sadolkow prawko widzialo w internetach ....
Nie p🤬l głupot i nie dorabiaj własnej tezy wyssanej z dupy. Cep za kierownicą był naj🤬y i zap🤬lał, jak wariat, więc jego wina. Tyle.
Zawsze jak jadąc autem widząc wysoko obdartą korę na drzewie, zastanawiałem się jak to możliwe że rozj🤬a jest aż tak wysoko. Zdawałem sobie sprawę, że był wypadek po krzyżach i zniczach, ale nigdy nie mogłem sobie wyobrazić jak to mogło wyglądać... Jap🤬le jak to w jednej sekundzie, można rozj🤬 sobie życie...