📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:44
sam chyba nie miał bileciku i go sumienie ruszyło do opuszczenia pojazdu
suckinsyn: takie typy moga tylko sami sobie pomoc. odrobina samokontroli i jest gitara, wcale nie trzeba dzien w dzien tak nagrzanym chodzic po ulicy jak pan z tego filmu. Takie typy na moj gust sa zalosne i smieszne zarazem... a taki humor tu najbardziej pasuje ;]
sereg napisał/a:
takie typy moga tylko sami sobie pomoc. odrobina samokontroli i jest gitara, wcale nie trzeba dzien w dzien tak nagrzanym chodzic po ulicy jak pan z tego filmu.
Skąd wiesz, że ta osoba chodzi tak dzień w dzień.
Może po prostu wypił z kolegami, tłok i duchota w autobusie podziałały troszkę na jego głowę no i go dziabnęło w czachę nieco mocniej niż się spodziewał.
Kanar?? Hahaa W okolicach śląska gada się kobuch. U mnie tez jak widzi się pijanego to się ino z niego jebie i niech se radzi sam, nikt mu do gardła nie lał
sareg weź wyjdź. lepiej jest jechać autobusem po pijaku aniżeli autem!
nie rozumiem dlaczego z tego się nie śmiać, sam kiedyś stałęm z parę minut koło kaleki co z wózka spadł, jakoś nie czułem potrzeby mu pomagać, ale śmiechu było jak się wdrapywał spowrotem.
Czy to jest sadistic czy strona miłosierdzia że tacy oburzeni jesteście nie pomogli mu trudno
ich może spotka to samo a le jak na razie mamy to...
Łynkcynkpynkcynk napisał/a:
Szczecińskie volvo ?
![]()
Bardziej MAN bądź IKARUS
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie