Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Policjant z częstochowskiej drogówki ujął po służbie 29-letniego obywatela Ukrainy, który kierując pojazdem w stanie nietrzeźwości, uszkodził 12 samochodów zaparkowanych na Wrzosowiaku. Miał prawie 2,5 promila alkoholu w organizmie.

Uwazam, ze Polacy powinni wyplacic mu odszkodowanie za stres powstaly w wyniku zatrzymania. Przeciez on musial tyle w zyciu wycierpiec
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzisiaj 2022-05-20, 15:08 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kriski 2022-05-20, 15:10
No jak on mógł? Zwykły Janusz by tego na obczyźnie nie zrobił. Janusz z Grażynką za granicą są przykładem cnót wszelkich.
Zgłoś
Heliar 2022-05-20, 15:12
Większość z młodych przyjechał przed wojną, czyli to są emigranci ze wschodu Ukrainy, Donieck i te tereny. Rozmawiają po rosyjsku i zapewne popierają Putina. Tam jest podobnie jak z polską. Na wschód od Kijowa to inny stan umysłu.
Zgłoś
dadar123 2022-05-20, 15:25 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-05-20, 15:27 8
Dzisiaj napisał/a:

Ponoc kacapy pija na potege i sa alko patologia... :
Tymczasem jego rodak mial problem z parkowaniem...
Finał sprawy odbędzie się w sądzie. Kary za jazdę pod wpływem alkoholu zależą od stężenia alkoholu we krwi. Kłopoty zaczynają się od stanu po spożyciu alkoholu. Mamy wtedy do czynienia z wykroczeniem, za które, zgodnie z art. 87 Kodeksu Wykroczeń, możemy dostać:
10 punktów karnych,
grzywnę od 50 zł do 5000 zł lub areszt do 30 dni,
zakaz prowadzenia pojazdów od 6 miesięcy do 3 lat.

Blablablablablablablala:

Zgłoś
Halman 2022-05-20, 15:32 5
Zgłoś
RoboCat 2022-05-20, 15:56 10
jebia was i jedni i drudzy a wy im jeszcze wysylacie fanty. Covidek sie skonczyl to teraz jest wiara w nastepna bajeczke o bohaterskich ukrach, jacy oni nie biedni. taaa teraz biedni bo po drugiej stronie, ale jak sami zwyrole robili to co ruskie to wtedy sa cacy.

Ile tych filmikow jest o super armi ukrainskiej wygrywajacej z ta straszna rosja, zero strat po stronie ukrow pytanie tylko dlaczego nato tak trzesie dupa i reszta krajow nagle sie budzi ze chce do nato przeciez jak taki gowniany kraj zatrzymuje rosje to czego tu sie bac

po drugie z przesiedlania ukrow do nas skozysta jedynie putinek i to 2 razy - wyludnia mu ukraine a po drugie bedzie roz🤬bka od srodka w polsce ktora bedzie jeszcze slabsza.

po ktores tam - co to za wojna ze ludzie wracaja na swieta, brak biletow na pociagi i autobusy bo miejsca wykupione (chyba tylu najemnikow tam jedzie) albo kolejka lawet z samochodami smieszne to wszystko bardziej niz ten komik zielonski - przyklad propagandy ktorej by sie nie powstydziul gebels

uprzedzam debili piszacych ze jestem ruskim trollem: nie jestem bo mam gdzies ich wysztkich i ukrow i ruskow.
Zgłoś
mazga50 2022-05-20, 16:06 17
Ktoś mi powie, co młody, zdrowy i sprawny ruchowo (no tu akurat chwilowo mniej sprawny) Ukrainiec robi w Polsce, gdy w ich kraju trwa wojna?
Zgłoś
TorkilKoval 2022-05-20, 16:07 5
OMG, ale się ruskie uaktywniły na tym portalu dla kombajnistów.
Zgłoś
boguslaw1234 2022-05-20, 16:56 16
Zgłoś
Pawlak2.0 2022-05-20, 17:08 8
Zgłoś
Dzisiaj 2022-05-20, 17:15 9
Zgłoś
Sztruks 2022-05-20, 17:28 3
Mówiłem ze tak będzie Qurwy ukraińskie
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-05-20, 17:55 2
Zgłoś
tranzystor 2022-05-20, 18:04 5
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem