👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech sobie w dupę wsadzi "to urządzenie". Ciekawe jaka się wtedy lampka zapali.
weltmajster napisał/a:
Niech sobie w dupę wsadzi "to urządzenie". Ciekawe jaka się wtedy lampka zapali.
Jak to jaka, kakaowa

ahaaaa czyli ktoś tez powie że sobie sprawdzał i może jechać dalej ?

Mam styczność codziennie z tym gównem (kopalnia). I trzeba poczekać na odczyt... Najpierw jest czerwona, czyli WAIT i następnie zapala się obok zielona lub czerwona.. Tutaj na filmie zapaliła się zielona, czyli policjant miał 0.00... Jak ktoś się nie zna to polecam instrukcję obsługi tego urządzenia. Tyle w temacie. Dobranoc.
"a hoj" kretu95
przypomniały mi sie bajki z dziecinstwa.
straszne czasy
przypomniały mi sie bajki z dziecinstwa.
straszne czasy

czerwony i żółty to według instrukcji do Alkomat-Lion-AlcoBlow 0,08-0,10
Up
Jak juz chcesz się mądrzyć to napisz po prostu, że czerwony zapala się wtedy, kiedy przekracza się dozwoloną normę.
Jak juz chcesz się mądrzyć to napisz po prostu, że czerwony zapala się wtedy, kiedy przekracza się dozwoloną normę.
Nie powiedział "nie piłem" tylko "jestem trzeźwy bo sprawdzałem", czyli coś na sumieniu ma.

Źle wytłumaczył tumanom i tyle. Zobaczył, że robią sobie jaja, więc odpuścił tłumaczenia i kontynuował wypowiedź :p

Kretu95 napisał/a:
Mam styczność codziennie z tym gównem (kopalnia). I trzeba poczekać na odczyt... Najpierw jest czerwona, czyli WAIT i następnie zapala się obok zielona lub czerwona.. Tutaj na filmie zapaliła się zielona, czyli policjant miał 0.00... Jak ktoś się nie zna to polecam instrukcję obsługi tego urządzenia. Tyle w temacie. Dobranoc.
No to fajnie, ze Ty wiesz. Ten policjant tez powinien wiedziec, jak sie to obsluguje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie