Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Według opisu 27-letni kierowca Jaguara wydmuchał 4 promile. Ranny został pasażer, który z nim jechał a także pasażerowie zaparkowanego auta, w które przyp🤬olił.
Zgłoś
~mg_schutze 2021-10-04, 22:23 1
Białoruski, a w sumie jeden hartman.
Zgłoś
Reddemmer 2021-10-04, 23:41 2
Kierowca bombowca
Zgłoś
petru23 2021-10-05, 0:40 2
Na c🤬j tam parkował?
Zgłoś
R................2 2021-10-05, 1:41
Nie dużo brakło i by się zmieścił.... O dwa kielichy za dużo...
Zgłoś
rayner1790 2021-10-05, 7:46
ja rozumiem, po piwku dwóch moze czteropaku pojechac na stacje po drugi czteropak i usadzic p🤬de
ale jak wyk🤬isz ponad litra i wsiadasz za kółko to prosisz sie o śmierć
Zgłoś
htp 2021-10-05, 8:27 1
rayner1790 napisał/a:

ja rozumiem, po piwku dwóch moze czteropaku pojechac na stacje po drugi czteropak i usadzic p🤬de
ale jak wyk🤬isz ponad litra i wsiadasz za kółko to prosisz sie o śmierć

Po pól litra to mam 2 promile. 4 to przynajmniej 3 ćwiarteczki do litra.
Ale patrząc na styl jazdy, chyba nie więcej.
Bo jak pisał klasyk:
"Jeśli, dajmy na to, spokojny człowiek wypije siedemset pięćdziesiąt gramów - staje się rozhukany i wesoły. Ale jeśli trzaśnie jeszcze siedemset? Czy stanie się jeszcze bardziej rozhukany i radosny? Nie, znów będzie wyciszony. Patrząc z boku, będzie można nawet uznać, że nieco wytrzeźwiał. "
Zgłoś