Gorzej dla kierowcy zestawu jak też naj🤬y
Jakiego zestawu jak on w naczepę zaj🤬
Kolejne auto traficara wyląduje na leśnym parkingu pod Gdańskiem
A to nie był Panek?
Nie uważam tak. Masz mentalność niewolnika. Chcącemu krzywda się nie dzieje. Ustawowo to powinno się konfiskować pojazdy na pokrycie szkód wyrządzonych przez pijaków. Już p🤬lona milicja zatrzymuje ludzi bezprawnie bo: "rutynowa kontrola", "akcja znicz" czy inne gówno i pchają ci alkomat pod ryj nie mając żadnej podstawy do kontroli. Ha, tfu!
Jakie nie legalne co ty p🤬lisz?
Art. 129ja. [Badanie na zawartość alkoholu lub na obecność innego środka w toku kontroli ruchu drogowego]
W toku kontroli ruchu drogowego uprawniony organ kontroli może poddać kierującego pojazdem lub inną osobę, w stosunku do której zachodzi uzasadnione podejrzenie, że mogła kierować pojazdem, badaniu w celu ustalenia w organizmie zawartości alkoholu lub obecności środka działającego podobnie do alkoholu.
Pojazdem kierowała 26 letnia kobieta która była w 100% trzeźwa i potwierdziła to już Śląska policja. Kobieta śpiesząc się zagapiła się na drodze. Nie poniosła groźniejszych urazów i została ukarana mandatem za spowodowanie KOLIZJI.
tylko baba potrafiłaby odj🤬 coś takiego na trzeźwo. Tak to się kończy jak wór na spermę opuszcza swój naturalny biotop tj. kuchnia, lub pokój do j🤬ia w piwnicy
w stosunku do której zachodzi uzasadnione podejrzenie,
Tu masz odpowiedź: "...w stosunku do której zachodzi uzasadnione podejrzenie,...". C🤬ja tam mogą, mają podać podstawę. Nie może to być "rutynowa kontrola", czy komuś się to podoba czy nie. Jest Ustawa o Policji i finito.
Albo właśnie szczał do butli
Albo co gorsza, pił z niej.
@: gościu naucz się czytać ze zrozumieniem, "lub inną osobę, w stosunku do której zachodzi uzasadnione podejrzenie, ŻE MOGŁA KIEROWAĆ POJAZDEM" chodzi o podejrzenie że mogła kierować a nie podejrzenie że jest pod wpływem
Czytam ze zrozumieniem i ze zdumieniem czytam, że przepchnięto bubel gramatyczny jako przepis, bełkot i c🤬j. Pozostaje pytanie: czy to KneSejm czy jakaś urzędnicza k🤬a celowo pop🤬liła tekst opublikowany. Z tego "przepisu" gówno wynika i tyle. Kierujący pojazdem ma być "podejrzany o to że kierował pojazdem"?! W każdym Sądzie bym to wygrał, zresztą sama milicja ni c🤬ja nie wie co z tym robić, a z tego co czytam - bo poszukałem sobie sporo - to zmienili ten przepis żeby j🤬 kierowców. Całe szczęście że nie mieszkam w tym grajdole, gdzie każdy Nierząd robi wszystko by uj🤬 obywatela. Nie kłócę się z tobą więcej bo nie miałem pojęcia że taki c🤬jowy przepis mógł ujrzeć światło dzienne. Pozdrawiam