Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~Angel 2014-09-17, 13:16 96
0 piw i na głównej? - sadol się sprzedał

Zawsze chciałem to napisać

podpis użytkownika

Zgłoś
~CrazyEdek 2014-09-17, 13:19 1
hyhyhyhyhy

podpis użytkownika

☣ 404 tits not found ☣
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 13:22 1
K🤬a, co za dużo to niezdrowo.

Dodaję do ignorowanych.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 13:26 1
jak wyżej
Zgłoś
InnyName 2014-09-17, 13:31 1
nawet nie będę oglądał :p

podpis użytkownika

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 13:33 6
K🤬a, kto jest takim idiotą, że dał piwo i przez co cały misterny plan poszedł w p🤬du?

@edit nurgle, k🤬a boga w sercu nie masz, ze dałeś za to piwo? Jeśli kochasz sadola, to już nigdy więcej nie dasz im piwa. Idź teraz w ramach pokuty 10 razy zwalić na widok baby z k🤬sem
Zgłoś
neo_1995 2014-09-17, 13:54
Prowadzący też matury z chemii by nie zdał (kwestia kaca, mol).
Zgłoś
Himmler 2014-09-17, 13:54 2
Hacerking napisał/a:

K🤬a, kto jest takim idiotą, że dał piwo i przez co cały misterny plan poszedł w p🤬du?

@edit nurgle, k🤬a boga w sercu nie masz, ze dałeś za to piwo? Jeśli kochasz sadola, to już nigdy więcej nie dasz im piwa. Idź teraz w ramach pokuty 10 razy zwalić na widok baby z k🤬sem

Tylko, że to nie jest pokuta tylko nagroda
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 13:55 5
Poza postawieniem piwa powinna być opcja "jebnij sucharem" żeby gówna tego typy nie zalewały głównej ! C🤬j w dupę z takim sadisticem, kiedyś na głównej były same wyselekcjonowane ładnie filmy, a teraz syf i śmietnik, biorą jak leci ... !
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 14:10 1
Mol jednostką masy, kac jest przez odwodnienie jap🤬le prawdziwy geniusz prowadzi ten program
Zgłoś
szachu44 2014-09-17, 14:15
Angel napisał/a:

0 piw i na głównej? - sadol się sprzedał

Zawsze chciałem to napisać

Sadol sprzedał się już dawno, właścicielem portali jest obecnie ekipa, która stworzyła demotywatory. Dlatego polityka portalu się zmieniła również.
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 14:18
0:48 "Co to jest proton? Taki proszek jakiś?"

Nawet na wakacjach, podczas chwili relaksu, myśli o swojej roli gospodyni domowej BRA-WO!
Zgłoś
Konto usunięte 2014-09-17, 14:27 2
Jednej rzeczy nie rozumiem. Powiedzmy te 30% osob nie zdalo matury i to wedlug ludzi jest jakas porazka systemu edukacji? U mnie na wydziale pierwszy rok informatyki zalicza maksymalnie 20% studentow i nikogo to nie dziwi. Od kiedy to 100% musi odniesc sukces? Moim zdaniem zdawalnosc matury na poziomie 20-30% powinna byc zadowalajaca.
Ludziom juz doslownie pop🤬lilo sie w glowach i co drugi teraz chce magistra robic...Studia powinny byc elitarne. Malo to innych mozliwosci rozwoju? Lpeiej byc dobrym kucharzem lub elektrykiem niz gownianym magistrem. Teraz wszyscy maja parcie na uczelnie wyzsze i pozniej sie dziwia, ze pracodawcy sobie ich dyplomami podcieraja dupe.

Gdyby nie obnizanie poziomu edukacji to wiekszosc tych maturzystow i magistrow by jeszcze w gimbazie siedziala

Gdybym ja byl ministrem edukacji to bym nalozyl limit zdawalnosci matury. Po pierwsze zdawalnosc od 60% a po drugie z tych co zaliczyli tylko gorne 10% by uzyskalo mature No i zlikwidowal bym mature podstawowa z matmy i zwiekszyl zakres materialu z matmy rozszerzeonej az do analizy. Co to za maturzysta co nie rozwiaze prostych rownan rozniczkowych! Nasi rodzice sobie radzili z analiza to i mu powinnismy sobie radzic!
Zgłoś
ArtemVII 2014-09-17, 14:59
Od kiedy mol to jednostka masy :O ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie