Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
użyszkodnik 2013-12-27, 20:34
Dzięki za odwrócenie od razu wideo!
Zgłoś
qwerq221 2013-12-27, 21:30
Fajne, ale bez sensu
Zgłoś
T................z 2013-12-27, 22:27
Ciekawe ile pali na 100 km/h?
Zgłoś
DildoVaggins1 2013-12-28, 0:33
To wgl uzytkowe jest? Jeśli można przekręcić prowadnicę w poziom, żeby ściąć rosnące drzewo to ok, ale tak czy inaczej nie wyobrażam sobie uciekania z tą piłą jak drzewo zacznie spadać w kierunu pilarza, co jest możliwe zawsze. Uciekać i zostawić, i niech drzewo rozjebie tą wartą kilka, jeśli nie kilkanaście tysięcy dolców zabawke? Każdy kto trochę pracował przy pile dostrzeże bezsensowność takiego wynalazku.

podpis użytkownika

nigdy nie daj siebie zwieść!
Michał lubi jądra gnieść
Zgłoś
M................l 2013-12-28, 1:49
Wszystko super, tylko po co?
Zgłoś
PiesKracy 2013-12-28, 2:29
A chłodzenie?
Zgłoś
lol1313 2013-12-28, 8:05
@up powietrzak
@2xup bo mogą
Zgłoś
k................1 2013-12-28, 9:55
film wk🤬ia swoimi przerywnikami a piła jedynie na pokaz, więcej trzeba się na wysilać niż normalną piłą.
Zgłoś
Piwo85 2013-12-28, 13:09
Nie wiem po co by mi to było, ale fajne i chciałbym to mieć
Zgłoś
PiesKracy 2013-12-28, 19:56
lol1313 napisał/a:

@up powietrzak
@2xup bo mogą

niby jak powietrzak? chyba ze ma wiatrak zamiast sprzęgła i powycinano blok żeby był przewiew . albo podłączają go pod wode na pokazy.

i jeszcze mnie ciekawi ile oleju idzie na prowadnice podczas jednego takiego cięcia
Zgłoś