👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas z buta próbują wracać

Beny napisał/a:
U nas z buta próbują wracać
Z tymi powrotami po jabłkowych ucztach to niebezpieczna sprawa - jakiś czas temu Czarneckiego juniora na przystanku zawinęli. Też podobno się jabłek wcześniej nażarł i zasnął na ławeczce utulony promilami...
Flodzia, mogłabyś chociaż pokwapić się o wymyślenie jakiegoś swojego tytułu a nie zrzynać 1:1 z rolek tiktoka.
Swoją drogą ptaszynka na pewno nigdy tego nie zapomni.
Swoją drogą ptaszynka na pewno nigdy tego nie zapomni.

Kiedyś na działce po bohaterskim nasikani do gniazda szerszeni Raida na owady, szerszenie zaczęły wylatywać i rozbijaly sie o elewacje domu sasiada, dokładnie jak tutaj. Kac musial być niezapomniany, bo nie wróciły.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie