tu adekwatny tylko jest :

podpis użytkownika
Nie lubię hejterów. I trolli.
ewentualnie: "sp🤬alaj" ^^
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!

Dość mamy dennych żartów o kuchni i kobietach wychodzących i wchodzących do nich...
Silvermoons to zapewne kobieta, ktora przy rejestracji podala sie za mezczyzne

Silvermoons to pantoflarz, pewnie sam przynosi obiadki i usługuje żonie która go trzyma krótko jak pidbula.

ja obstawiam, że silvermoons to kobieta, ma fiuta i myśli że jej wszystko wolno. A te obrazki to ja p🤬le, zastanów się 3 razy za nim coś tu wrzucisz.

Silvermoons'owi przejadly sie te zarty, gdyz juz go wk🤬ia, jak kobieta mu przeszkadza w kuchni.

Nie, raczej Silvermoons po prostu jest jednym z niewielu udzielających się męskich użytkowników sadistica, który nie jest ośmieszającym się prymitywem powtarzającym w KÓŁKO to samo. Nie jesteście w stanie wymyśleć czegoś nowego o kobietach? Współczuję wam. Pewnie zaraz po moim komentarzu pojawi się łańcuszek odpowiedzi, że mam wracać obierać marchewki czy gotować zupę, ale nieważne. Proszę was tylko, spróbujcie wysilić mózgownicę i wymyśleć coś oryginalniejszego, my też chcemy się czasem pośmiać. Btw, ciekawa jestem czy wobec swoich dziewczyn, tak w realu jesteście tak samo wygadani.
swoją drogą, to c.ronaldo wygląda jak pedał, a messi jak hobbit, kolega pana frodo.

@ Macando - nie, nie idź do kuchni nic obierać ani gotować, zostań z nami na Sadisticu, bo dobrze gadasz

Dokładnie! Skończmy żarty o kobietach w kuchni, przenieśmy je do odkurzacza i czyszczenia kibli.