Podczas oglądania finałów ME 2008, siedzieliśmy sobie przy piwku, bacznie oglądając poczynania piłkarzy. Wśród naszej grupki była jedna dziewczyna kompletnie "asportowa", więc postanowiliśmy ją zapytać "za kim jest":
- Ej Olka za kim jesteś ?
Po krótkiej chwili namysłu:
- Za tymi w żółtych
Patrzymy w telewizor, to na siebie, to znów w telewizor i jak nic jedna z drużyn gra w czerwonych druga w niebieskich, więc pytamy:
- Ale jak to za żółtymi ?
- No bo oni są tacy biedni, jest ich tylko trzech i nikt im piłki nie podaje
S................z
2011-06-30, 9:22
Ja p🤬le, dziadek ci to opowiedział przy rodzinnym obiedzie ?
i nagle 3 lata później przypomniałeś sobie o całej sytuacji z koleżanką, której IQ równe jest poziomowi inteligencji ogórka konserwowego...
aha: zapomniałeś dodać, że na koniec cały autobus zaczął bić wam brawo!!!
Nie ma to jak urozmaicić swoje nudne życie, wplatając w nie starego suchara i spisać wszystko na sadistica.
K................1
2011-06-30, 15:09
h3h3h3 żartownisie z was, idźcie dowartościować się na samosie, a nie k🤬a krytycy, k🤬a znawcy p🤬leni się znaleźli, już by was pani Basia ustawiła aż by wam mokro było w podpiździelcu
d................e
2011-06-30, 15:20
ciekawe skąd na pedalskiej imprezie dziewczyna?
pewnie miała k🤬sa po kolana, że ją zaprosiliście
K................y
2011-06-30, 19:37
KT1, nie posikaj się ;]
D................a
2011-06-30, 19:59
Tak tylko piszecie, a potem biegniecie napaleni do rodziców by opowiedzieć im nowy kawał.
W dniu, w którym na sadolu, w ani jednym temacie z kawałami, nie będzie napinek to ja w totka wygram, baba bez k🤬sa zatańczy przede mną nago i k🤬a jeszcze dostane posadę moderatora
Ahhh, pamiętam jak pisałem ten dowcip na ścianie w mojej jaskini...
K................v
2011-07-01, 0:20
KT1 napisał/a:
h3h3h3 żartownisie z was, idźcie dowartościować się na samosie, a nie k🤬a krytycy, k🤬a znawcy p🤬leni się znaleźli, już by was pani Basia ustawiła aż by wam mokro było w podpiździelcu
o co się pieklisz? Sam jesteś sobie winien wrzucając takie gówno