👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem nadzieję że któryś przywali w haczyk nad głową, ale tu pełne zaskoczenie -brawa dla k🤬sa który bardziej przejął się lampą niż obitym ryjem przez nią kolegi...
Ja ide o piwo ze polowa z nich to kibicki tego „zespolu” bo jak chlop zarobil lampa to polowa sie przejechala ze krzywda mu sie dzieje tylko ten w prawy gornym rogu zareagowal prawidlowo

Już pięć komentarzy i nic o tym czym jest jaranie sie piłką...
Katie napisał/a:
Szwaby brzmią strasznie nawet kiedy się śmieją.
Taki śmiech że brzmi jak by kogoś opłakiwał np. po zamachu.

FoxEngine napisał/a:
Taki śmiech że brzmi jak by kogoś opłakiwał np. po zamachu.
Albo oglądał nagranie z Auschwitz.

Katie napisał/a:
Albo oglądał nagranie z Auschwitz.
Taki śmiech przez łzy

Ps. Ciekawe co oni wogule tutaj gadają. Znasz jezyk wroga?

Objrzalem do konca , zaufalem wam patrzac na ilosc piw. Ponad 300 pedalow...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie