petru23 napisał/a:
Oj, na harda z tym. Tyle sadyzmu dawno nie widziałem.
o co ci chodzi? Sad i stick - smutne i lepkie. wszystko pasuje

chlusniembousniem napisał/a:
Robił to rok temu i ktoś go tym filmikiem szantażował
Piłkarz się bał kompromitacji, że musi się masturbować, bo sobie chłopaka nie może znaleźć?
co jakiś czas do sieci wycieka kompromitujące nagranie z gry naszej kadry i jakoś nikt nikogo jeszcze nie wyrzucił za to.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Piłkarz się bał kompromitacji, że musi się masturbować, bo sobie chłopaka nie może znaleźć?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale nie wszyscy mają takie upodobania jak ty
Ż🤬dowski dziennikarz CNN Jeffrey Toobin też ostatnio został nagrany, jak trzepał sobie podczas wideokonferencji. Jeśli ten materiał wyciekł po roku to podejrzewam, że miał przyćmić skompromitowanego pismaka.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Nie znam tego piłkarza, ale to raczej dobra wiadomość dla mnie, a z piłkarzem c🤬j, kto by się przejmował piłką nożną?
Ja rozumiem gdyby go z kadry wyrzucili za trzepanie na meczu a tak to c🤬j to kogo obchodzi co sobie kto i kiedy trzepie?
mygyry napisał/a:
Ja rozumiem gdyby go z kadry wyrzucili za trzepanie na meczu a tak to c🤬j to kogo obchodzi co sobie kto i kiedy trzepie?
Co nie? Dziwna mentalność. Ja bym wolał, żeby doj🤬i tego, co takie rzeczy rozpowszechnia, żeby kogoś skompromitować.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Budrys2000 napisał/a:
Niedlugo beda wrzucane filmy z wyjscia do biedronki
A proszę bardzo: Sceny grozy w Biedronce
K🤬a... Wyj🤬y z kadry za wykonywanie czegoś, co w sumie jest naturalne.
Ale jakby kazał się nazywać Briżit i by usunął se k🤬sa to by dostał podwyżkę....
No k🤬a fajnie się robi.
Ale jakby kazał się nazywać Briżit i by usunął se k🤬sa to by dostał podwyżkę....
No k🤬a fajnie się robi.
Hollow_Man napisał/a:
co jakiś czas do sieci wycieka kompromitujące nagranie z gry naszej kadry i jakoś nikt nikogo jeszcze nie wyrzucił za to.
To podaj przykład tego kompromitującego meczu naszej kadry? Co Ty k🤬a z lat 90' się teleportowałeś. Polska jest na 18 miejscu na 210 reprezentacji w rankingu FIFA.
podpis użytkownika
Niezmanipulowany