petru23 napisał/a:
Oj, na harda z tym. Tyle sadyzmu dawno nie widziałem.
o co ci chodzi? Sad i stick - smutne i lepkie. wszystko pasuje

chlusniembousniem napisał/a:
Robił to rok temu i ktoś go tym filmikiem szantażował
Piłkarz się bał kompromitacji, że musi się masturbować, bo sobie chłopaka nie może znaleźć?
co jakiś czas do sieci wycieka kompromitujące nagranie z gry naszej kadry i jakoś nikt nikogo jeszcze nie wyrzucił za to.
TranzystorWyklęty napisał/a:
Piłkarz się bał kompromitacji, że musi się masturbować, bo sobie chłopaka nie może znaleźć?
Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale nie wszyscy mają takie upodobania jak ty
Żydowski dziennikarz CNN Jeffrey Toobin też ostatnio został nagrany, jak trzepał sobie podczas wideokonferencji. Jeśli ten materiał wyciekł po roku to podejrzewam, że miał przyćmić skompromitowanego pismaka.
podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Nie znam tego piłkarza, ale to raczej dobra wiadomość dla mnie, a z piłkarzem c🤬j, kto by się przejmował piłką nożną?
Ja rozumiem gdyby go z kadry wyrzucili za trzepanie na meczu a tak to c🤬j to kogo obchodzi co sobie kto i kiedy trzepie?
mygyry napisał/a:
Ja rozumiem gdyby go z kadry wyrzucili za trzepanie na meczu a tak to c🤬j to kogo obchodzi co sobie kto i kiedy trzepie?
Co nie? Dziwna mentalność. Ja bym wolał, żeby doj🤬i tego, co takie rzeczy rozpowszechnia, żeby kogoś skompromitować.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Budrys2000 napisał/a:
Niedlugo beda wrzucane filmy z wyjscia do biedronki
A proszę bardzo: Sceny grozy w Biedronce
K🤬a... Wyj🤬y z kadry za wykonywanie czegoś, co w sumie jest naturalne.
Ale jakby kazał się nazywać Briżit i by usunął se k🤬sa to by dostał podwyżkę....
No k🤬a fajnie się robi.
Ale jakby kazał się nazywać Briżit i by usunął se k🤬sa to by dostał podwyżkę....
No k🤬a fajnie się robi.
Hollow_Man napisał/a:
co jakiś czas do sieci wycieka kompromitujące nagranie z gry naszej kadry i jakoś nikt nikogo jeszcze nie wyrzucił za to.
To podaj przykład tego kompromitującego meczu naszej kadry? Co Ty k🤬a z lat 90' się teleportowałeś. Polska jest na 18 miejscu na 210 reprezentacji w rankingu FIFA.
podpis użytkownika
Niezmanipulowany