📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:38

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poważnie czy se jajca robisz?
Przecież to Jest starsze niż pierwszy okres Mojej Matki, którą serdecznie Pozdrawiam.
Przecież to Jest starsze niż pierwszy okres Mojej Matki, którą serdecznie Pozdrawiam.

Argentyńskie cioty. Jakby im się tak Kristianu Ronaldu wypiął to by inne minki mieli...

Stare, nie stare - nie widziałem i pewnie masa ludzi także. Nie wszystko co widziałeś musiała widzieć też reszta świata.
podpis użytkownika
khekhekhe
@ up
Tu się zgodzę.
A "wojtass" żryj kupę Swojej Babci.
Już więcej Ci nie odpiszę Więc nawet się nie trudź nad zmyślaniem odpowiedzi.
Tu się zgodzę.
A "wojtass" żryj kupę Swojej Babci.
Już więcej Ci nie odpiszę Więc nawet się nie trudź nad zmyślaniem odpowiedzi.
podpis użytkownika
khekhekhe

widać ze fejk piłkarz po prawej ma na koszulce 7 a na spodenkach 14
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie