Wy z tych prawaków co konserwę turystyczną zjedzą tylko podczas wycieczki.
A to można inaczej?
Mam od lat Paprykarz Szczeciński*, ale się tam nie wybieram, więc leży i się kurzy...
Pewnie fejk, ale c🤬j tam. Ważne, że jest okazja doj🤬 Ukrom. Mam rację, z🤬by z wypranymi przez social media mózgami?
Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tia, ogłoszenie pisane w moskwie na placu czerwonym
W twojej piździe, banderowski śmieciu

W twojej piździe, banderowski śmieciu
idź pomachać k🤬sem na paradzie lgbt, może znajdziesz kiegoś pedała
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.
Roszczeniowość jest ponadnarodowa. Lata temu, za darmo wystawiłem meble na OLX-ie, to były pytania, czy przywiozę, czy stół będzie odnowiony bo widać rysy, czy łóżko wyprane, bo na pewno przepocone i tak dalej. Jak mówiłem: nie, to pretensje. A miało być za darmo, a teraz za transport muszę płacić, odnawiać, polerować, a to kosztuje piniążki! To byli sami Polacy, Ukraińców wtedy jeszcze nie było.
Nauczyłem się i nic za darmo nie oddaję. Zawsze jest cena, choćby symboliczna.
Roszczeniowość jest ponadnarodowa. Lata temu, za darmo wystawiłem meble na OLX-ie, to były pytania, czy przywiozę, czy stół będzie odnowiony bo widać rysy, czy łóżko wyprane, bo na pewno przepocone i tak dalej. Jak mówiłem: nie, to pretensje. A miało być za darmo, a teraz za transport muszę płacić, odnawiać, polerować, a to kosztuje piniążki! To byli sami Polacy, Ukraińców wtedy jeszcze nie było.
Nauczyłem się i nic za darmo nie oddaję. Zawsze jest cena, choćby symboliczna.

Jak julki z zachodu po ubogaceniach

Musisz się lepiej bociku starać
Co do reszty szanownego grona sadoli...Nie lubię ukrów, wk🤬iają mnie, nie chcęich tu, ale robienie z nich naszych wrogów i podnoszenie do c🤬j wie jakiej rangi każdego wybryku jakiegoś upadlińca to tez debilizm. A debilizm mnie mierzi, każdego człowieka powinien....
Ukry są wk🤬iajace, mają w c🤬j wad i generalnie j🤬 3/4 tej nacji bo marnuje mój tlen.
To jest racjonalna postawa.
Haczyk jest ten, ze 3/4 Polaków wcale nie jest lepszych.