Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kidi1 2024-05-16, 18:59 4
To nie jest śmieszne bo polaczki tak samo robią w Niemczech.
Zgłoś
shin69 2024-05-16, 21:13
Już k🤬a łada albo inny moskwicz nie wystarczą?
Zgłoś
4Lokalny2Chłopaczek0 2024-05-16, 21:24 2
NI c🤬ja!! Nic im nie dawać!!

podpis użytkownika

,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Zgłoś
majeńka 2024-05-16, 21:37 3
POLTERGAIST napisał/a:

NA PAL! I C🤬J!

Dobry komentarz: u nas i na Ukrainie jest PAL, u autorów ogłoszenia SECAM — jak w dupie Azji.

A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2024-05-16, 22:13 1
majeńka napisał/a:

A trochę poważniej: jeśli popatrzycie jaki mailowy spam teraz chodzi, takich "próśb" jest sporo. I to nie są ukraińcy ani nawet kacapi, a nasi rodzimi gnoje którzy zazdroszczą nigeryjskiemu księciu powodzenia.

Aha, czyli ż🤬dzi, wszystko jasne.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
hitmeme 2024-05-16, 23:17
Można im posłać samochód pułapkę.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2024-05-17, 0:06 3
majeńka napisał/a:

Dobry komentarz: u nas i na Ukrainie jest PAL, u autorów ogłoszenia SECAM — jak w dupie Azji.

Prawda. Kiedyś każdy cwaniak miał "horom curke", dziś każdy jest Ukrainką z czwórką dzieci.
Zgłoś
dupppppp 2024-05-17, 1:56 3
~Velture napisał/a:

Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.

a to nie ty jakiś czas temu robiłeś jakąś zbiórkę czy coś?
Zgłoś
minions 2024-05-17, 10:43 1
sothis napisał/a:

Ty Velture jak na gościa proszacego kiedyś o pomoc to ciut za mocno na podobnych nadajesz.
Co do reszty szanownego grona sadoli...Nie lubię ukrów, wk🤬iają mnie, nie chcęich tu, ale robienie z nich naszych wrogów i podnoszenie do c🤬j wie jakiej rangi każdego wybryku jakiegoś upadlińca to tez debilizm. A debilizm mnie mierzi, każdego człowieka powinien....
Ukry są wk🤬iajace, mają w c🤬j wad i generalnie j🤬 3/4 tej nacji bo marnuje mój tlen.
To jest racjonalna postawa.
Haczyk jest ten, ze 3/4 Polaków wcale nie jest lepszych.

Zacna uwaga Milordzie. Łap browara.

podpis użytkownika

Lets Burn!
Zgłoś
jvsiu_420 2024-05-17, 15:10
Oczywiście szczochy z sadola dają nie nabierać na takie oczywiste baity xD
Zgłoś
Zuwalsky 2024-05-17, 15:29
Velture napisał/a:

Na fb od c🤬ja takich ogłoszeń od upadliny jest. Dlatego ja na fb przestałem cokolwiek wystawiać na sprzedaż bo za chwilę zlot j🤬ej upadliny na priv żebrzącej aby za darmo dać bo przed wojną k🤬a uciekła z bombelkami i darmowy socjal w PL to za malo.
Ja to bym do niej napisał, że mam auto sprawne starsze za darmo moge dać ale w gdańsku stoi i może w niedzielę podjechac pod adres X i jej dam. I niech k🤬a zap🤬la pociągiem do gdańska i szuka c🤬ja we wsi.

Chyba założę FB żeby k🤬ą cisnąć ja im dam
Zgłoś
Morda77 2024-05-17, 17:48
Wyp🤬alaj do siebie tam nie potrzebny ci samochód
Zgłoś
mauser 2024-05-17, 20:37
może być karawan ?
Zgłoś
Ching_CHUNG 2025-01-30, 10:15
ukraincy to tylko dej a jak nie to jesteśmy po stronie Rosji
Zgłoś